Välj kartsajt: sushi

HOZE Restaurant

4.4 i snittbetyg (117)

Traditionell sushi på nordiskt fångad fisk och skaldjur till över 90% Endast servering i bar, på 7 platser. För mer information besök hemsida.

Adress: Stigbergsliden 17, 41463 Göteborg
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe:

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

 • Betyg: 1Bara öppet för lyxlirare. Jag var där.
  Ni som inte varit här så har ni inte missat något. Fullständigt överbetygsatt . Små mini bitar som smakar gott men till hutlösa ockerpriser. Sjukt galet oförskämt.

  14 17 2016-09-18 kl. 05:52
 • Betyg: 5så!
  de som kritiserar hoze för att vara exkluderande är nog helt enkelt inte införstådda med konceptet. en anledning till ojämna recensioner här på sushikartan tänker jag kan vara att de med tiden har gått över till ett inte lika utpräglat fokus på enbart traditionell sushi, utan ger en meny bestående av kanske till hälften andra rätter innan sushin samt efterrätterna kommer in. för mig var detta ett av mitt livs bästa matupplevelser och det var värt varenda krona. menyn uppdateras kontinuerligt och ger därför anledning till att komma tillbaks så fort plånboken tillåter. och ja, jag blev mätt.

  5 6 2016-12-13 kl. 15:49
 • Betyg: 5Hoze - inredning är enkel och det är få sittplatser. Det känns på många sätt som att komma hem till någons privata kök. Likt en privat middag är man lämpligen föranmäld och menyn är redan bestämd. För den som har gott om tid kan man ta sig igenom en välkomponerad provsmakningsmeny innan det är dags för sushi. Nigirin tillreds framför ens ögon i samma takt som man äter den.

  Det serveras många olika sorters fisk som alla är färska och smakrika. Riset har lagom smaksättning och passar bra till fisken. Garin har en god inläggning och kraftig smak.

  22 20 2013-04-15 kl. 21:51
 • Betyg: 1Fullständigt galet överbetygsatt!!
  Någorlunda färsk fisk men riset är katastrof låg kvalitet.
  Ganska smaklöst och fantasilöst men skamligt dyrt för lågbudget sushi.

  32 59 2014-06-30 kl. 11:16
 • Betyg: 3Även om det blivit finare med nya inredningen känns inte maten lika rolig och överraskande längre. Hoppas på ett mer kundvänligt spår framöver.

  23 18 2014-02-15 kl. 14:24
 • Betyg: 5Litet intimt ställe med kocken alldeles inpå dig. Under en kväll på Hoze guideas du genom olika små rätter med mer eller midnre anknytning till japan.

  Sushin serveras bitvis direkt från skärbrädan. Fisken är perfekt och riset smakrikt och fina korn. Garin är förmodligen bäst i Sverige.

  Det går att enbart äta sushi utan smårätter, vilket det förmodligen blir vid nästa besök, för den är verkligen fantastisk.

  18 17 2013-05-05 kl. 18:20
 • Betyg: 5Den bästa och mest välsmakande sushi jag någonsin ätit i sverige!
  Ta tid på dig och njut.

  30 44 2011-05-04 kl. 10:05
 • Betyg: 5WOW! Otroligt spännande smaker! Frost flakes på laxen? Snabbgrillad tonfisk? Laxmage? JAU! Serverade eftersom de blev klara, alltid äta för hand och sushi som smälte i munnen. Precis som det skall vara!

  Men, lite mat och ingen miso. Att gå dit för lunch var ett misstag, klart bättre att gå dit för en helkväll.

  24 23 2010-02-15 kl. 18:08
 • Betyg: 5Premiärbesök i dag och det var inte utan att förväntningarna var högt uppskruvade. Kunde lugnt konstatera att vi fått en ny stjärna i Göteborg. Utan konkurrens bäst i stan och definitivt topp tre i Sverige. Märk väl; här pratar vi inte ett sushihak av den mediokra standard vi är vana med i Gbg utan en matkonstnär som tar hela begreppet sushi till en ny nivå. Att jämföra den här restaurangen med traditionell kineslagad sunk-sushi är som att jämföra en skrotad Trabant med en ny Rolls Royce. Alla som gillar sushi MÅSTE unna sig ett besök här. Äntligen en värdig arvtagare till Kafé Japan!

  18 29 2010-01-15 kl. 18:35
 • Betyg: 5Ett absolut toppställe vad avser sushi! Mycket kompetent och inovativ sushikock med ambitioner. Perfekt ris, fisk som hanterats av en kock, välkomponerat med både eftertanke och finess. Genomtänkt i detalj. Lyckligen långt från göteborgs alla usla dussinställen. Egentligen borde jag gå tillbaka till alla mina tidigare sushirecensioner och dra av en stjärna. Riktigt kul! Blir absolut fler besök!

  Mmmm, Hoze! Nu med sjöborrar! Mmmm

  33 32 2010-06-30 kl. 12:37

De som går hit besöker även:

   Hattori Sushi De...
Stockholm
   Råkultur
Stockholm

Andra sushi-ställen i närheten:

De som gillar HOZE Restaurant gillar även:

   VRÅ
Göteborg
   Akki Sushi
Stockholm
   Ai Sushi
Göteborg
   Saiko
Malmö
   Japansk Restaura...
Halmstad
   Sushi Minami
Varberg

Visa alla sushi-ställen nära...