Välj kartsajt: sushi

Budda Khan Teppanyaki

2.5 i "vägt snittbetyg" (1)

På Budda Khan Teppanyaki erbjuds två koncept sida vid sida, Teppanyaki där maten lagas på en häll framför gästerna där man kan välja alternativ från färdiga menyförslag. Samt ett Kaiten band (självgående rullband) i två våningar med varma, kalla och sushi anrättningar på, temat på bandet är i första hand skaldjur och sushi men det erbjuds även alternativ som biff och kyckling samt vegetariska rätter.

Adress: Mall of Scandinavia, Stjärntorget 2, 16979 Solna
Tel: 0768080808
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Budda Khan Teppanyaki - ligger i ett köpcenter och har fast pris per person. Som många ställen i japan har de ett rullband (kaiten sushi). De har en variant med två våningar (en kall och en varm). Det finns te på menyn men inget te som passar speciellt bra till sushi. Ätpinnar är i plast och det spelas musik som påminner om techno.

    Alla bitar har ris som är kallt, sött och plastigt i konsistensen. Jag gissar att bitarna har gått ganska många varv. Majoriteten av sushibitarna har fejkkrabba på sig vilket är lite tråkigt. Laxen är den mest dugliga av fiskarna och tamago får nästan godkänt.

    1 0 2017-08-15 kl. 13:03