Välj kartsajt: sushi

VRÅ

4.2 i snittbetyg (24)

VRÅ en trappa upp hos Clarion hotel Post. Här kan man njuta av sashimi, ostron och andra läckerheter från havet och växtvärlden med inspiration från Japan. VRÅ jobbar mycket med hållbarhet, spårbart och ekologiskt och de har valt att följa naturen istället för att tämja den. Råvarorna är oftast från lokala passionerade leverantörer och grönsakerna odlas uppe på hotellets tak. Det är säsongen som avgör vad som får komma in. Här får man en känsla av att man har en fot på västkusten och en i Japan.

Adress: Drottningtorget 12, 41103 Göteborg
Tel: 031-619060
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe (sid 3):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Nu har jag varit där två gånger hittills. Dels i deras vanliga lokal tidigare, och nu ute på terrassen.

    Maten var fantastisk båda gångerna, mellan en 4 och 5:a i betyg, beroende på rätten ifråga. Rätterna har skandinavisk prägel.

    Standardlokalen är lite väl klaustrofobiskt trång och har provisorisk känsla. Det vägdes upp av maten.

    Jag ger ändå stället en femma för att det saknas bra ställen i Göteborg där det märks att det är speciella ingredienser, lite annorlunda fiskar, egen fokus, matglädje. Det är ju roligt eftersom i Göteborg kryllar det verkligen av dussinstandardsushiställen.

    2 1 2013-06-11 kl. 02:57
  • Betyg: 5Mycket trevligt ställe med fantastiskt god mat. Möjligen aningens stökigt kvällen vi besökte etablissementet men med stort hjärta, humor och inte minst kompetens mötte personalen prövningarna utan att deviera. Extra kul med den innerliga dryckeskunskapen som samlats kring sake och övrig japansk dryck. Toppen!
    Enda abret är välan miljön, den känns lite för provisorisk med alla tunga skynken som avdelar restaurangen från övriga hotellet.
    Gillar man modern råmat gillar man vRÅ.

    2 0 2013-06-01 kl. 20:53
  • Betyg: 5Phenomenal, possibly best in Sweden. Highly recommended.

    1 0 2013-01-19 kl. 13:54
  • Betyg: 5Fantastiskt gott. Mysig lokal, förträfflig service och över lag väldigt god mat. Testade en 10-rätters och efter en lite svag inledning med ostron och sashimi bjöds det på några riktiga fullpoängare. Havskräfta ”rare”, miso & senap, Hälleflundra i brynt yuzusmör, löjrom, Misosoppa, gös, kantareller & torkad bonito, Halstrad biff, tryffel, ponzu. Yummy!Halstrad färsk pilgrimsmussla

    5 0 2012-12-14 kl. 10:23

De som går hit besöker även:

   Ikki Kungshallen
Stockholm
   Orangeriet Bar o...
Stockholm