Välj kartsajt: sushi

HOZE Restaurant

4.4 i snittbetyg (117)

Traditionell sushi på nordiskt fångad fisk och skaldjur till över 90% Endast servering i bar, på 7 platser. För mer information besök hemsida.

Adress: Stigbergsliden 17, 41463 Göteborg
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5så!
  de som kritiserar hoze för att vara exkluderande är nog helt enkelt inte införstådda med konceptet. en anledning till ojämna recensioner här på sushikartan tänker jag kan vara att de med tiden har gått över till ett inte lika utpräglat fokus på enbart traditionell sushi, utan ger en meny bestående av kanske till hälften andra rätter innan sushin samt efterrätterna kommer in. för mig var detta ett av mitt livs bästa matupplevelser och det var värt varenda krona. menyn uppdateras kontinuerligt och ger därför anledning till att komma tillbaks så fort plånboken tillåter. och ja, jag blev mätt.

  5 6 2016-12-13 kl. 15:49
 • Betyg: 1Bara öppet för lyxlirare. Jag var där.
  Ni som inte varit här så har ni inte missat något. Fullständigt överbetygsatt . Små mini bitar som smakar gott men till hutlösa ockerpriser. Sjukt galet oförskämt.

  13 14 2016-09-18 kl. 05:52
 • Betyg: 4Egentligen ingen sushi-restaurang i traditionell mening (även om sushin i sig görs på traditionellt sätt). Man serveras ett antal smårätter varav sushin består av ung hälften av rätterna, den andra hälften har sitt ursprung i Svensk/spansk mat. En spännande och rolig upplevelse där man får mycket information om maten man äter. Kocken experimenterar mycket och det är olika mat som bjuds hela tiden.

  Rekommenderas starkt för en upplevelse utöver det vanliga. Mycket god mat

  0 1 2016-08-11 kl. 12:12
 • Betyg: 2Stor besvikelse! Hade rejält höga förväntningar att vi skulle få vår livs smakupplevelse o bästa sushi. Oj så fel vi hade! Starter på Joselito skinkan ljuvlig, en variant på omelett kul o gott, desserten god o annorlunda, i övrigt rå fisk på smaklöst ris!!! Inte särskilt exklusivt.... Flera i sällskapet gick därifrån hungriga för det facila priset 1500kr pp.
  Kall och opersonlig lokal.

  1 1 2016-01-30 kl. 11:53
 • Betyg: 5Fantastiskt god mat och enastående service.

  0 0 2015-07-19 kl. 07:37
 • Betyg: 5Litet intimt ställe med kocken alldeles inpå dig. Under en kväll på Hoze guideas du genom olika små rätter med mer eller mindre anknytning till japan. Hozé (Kocken) förklarade vad, hur och varför hela tiden samtidigt som han serverade oss. Hozé ser ut att vara ett ställe som inte riktigt finns, om det saknas pengar eller om man inte vet om man ska fortsätta satsa funderade jag länge på. Sushin serveras bitvis direkt från skärbrädan. Fisken är perfekt och riset smakrikt o ljummet med fina korn och kall fisk. Garin är förmodligen bäst i Sverige. En av dom godare rätter jag ätit någonsin.

  3 1 2014-08-17 kl. 19:42
 • Betyg: 5Sveriges kanske bästa sushi. Oerhört tacksam att det finns människor som verkligen lär sig från grunden. Kompromisslöst och imponerande.

  11 3 2014-08-02 kl. 08:55
 • Betyg: 1Fullständigt galet överbetygsatt!!
  Någorlunda färsk fisk men riset är katastrof låg kvalitet.
  Ganska smaklöst och fantasilöst men skamligt dyrt för lågbudget sushi.

  31 57 2014-06-30 kl. 11:16
 • Betyg: 5Dyrt kanske för vissa, men värd varenda öre!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Har läst recension av PerKyl, märkligt nog alltid en ´deal´kund hittar fel där de inte finns...

  2 2 2014-05-25 kl. 15:34
 • Betyg: 2Näpp...
  Skrattretande dyrt i förhållande vad man får, absurt att Hoze är t.o.m dyrare än dom exklusivare sushibarer i andra länder och har ändå mage med att servera minimala bitar med obefintligt ris.

  Pretentiöst är också en bra beskrivning angående det här ställen.
  Ser oerhört fånigt ut med en liten klick av maten på enorma tallrikar , trodde verkligen efter alla år jag sett HOZE högst uppe på rankningen (som inte längre gör med det rätta) att HOZE skulle vara något utöver det vanliga men icke!
  Riktigt besviken efter det lilla maten jag fått i magen för det hutlösta priset!

  16 26 2014-04-14 kl. 08:08

De som går hit besöker även:

   Hattori Sushi De...
Stockholm
   Råkultur
Stockholm

Andra sushi-ställen i närheten:

De som gillar HOZE Restaurant gillar även:

   VRÅ
Göteborg
   Akki Sushi
Stockholm
   Ai Sushi
Göteborg
   Saiko
Malmö
   Japansk Restaura...
Halmstad
   Sushi Minami
Varberg

Visa alla sushi-ställen nära...