Välj kartsajt: sushi

HOZE Restaurant

4.4 i snittbetyg (116)

Traditionell sushi på nordiskt fångad fisk och skaldjur till över 90% Endast servering i bar, på 7 platser. För mer information besök hemsida.

Adress: Stigbergsliden 17, 41463 Göteborg
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe (sid 9):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 5José och hans HOZE är vår nya sushistjärna i gbg!
    Underbara bitar, spännade kombinationer och himla mysigt i lokalen! Längtar redan tills nästa gång man ska dit och äta!!
    Det vanliga utbudet som alla andra sushirestauranger serverar finns inte längre som valmöjlighet hos mig när man ätit här! Smak och upplevelse utöver det vanliga... mums!

    12 8 2010-02-15 kl. 13:38
  • Betyg: 5Ljuvligt!
    Smakade för första gången HOZE sushi, en Valentine-variant med 10 fantastiskt goda bitar, omsorgsfullt tillverkade och serverade i en personlig och genomtänkt miljö.
    Ett minus (vilket inte är stort nog att dra ner betyget) var musiken som var allt annat än harmonisk pling-plong à la vattenfall, vilket borde varit fallet.
    Men: Mjau återkommer definitivt till HOZE för fler läckra upplevelser!
    Spinner ännu... ;-)

    15 13 2010-02-14 kl. 19:26
  • Betyg: 5Finess och kärlek till hantverket bjuds man på hos Hoze. Utan konkurrens bästa i Göteborg. Kunde haft lunchmeny men det kanske kommer. Prova laxbuken, den var himmelsk.

    9 10 2010-02-05 kl. 16:56
  • Betyg: 5Såhär måste det ha känts under guldrushen när man hittat en fet guldklimp. Man letar och letar efter något som sticker ut från mängden, något som är bättre än kattguld och kvarts.
    Nu är den hittad.
    Bitarna är så nätta och lena att svalget temporärt förvandlas till en vattenrutschbana. Biten med corn flakes är på gränsen till perverst god och skapar en skön kontrast, det krispiga och det mjuka.

    Detta är stället för dom som inte nöjer sig med att känna smakernas mittenregister utan vill uppleva allt från lägsta ton till högsta. Rekommenderas till alltifrån novisen till sushi-konnässören.

    16 12 2010-01-24 kl. 19:00
  • Betyg: 5Ett ställe med stora ambitioner och fina råvaror. Hoze är stället som ni måste besöka när ni vill ha sushi utöver det vanliga ganska tråkiga utbudet i Göteborg. Itame José som driver stället har goda ambitioner och glädjen att arbeta med fina råvaror. Här arbetar man med att erbjuda det lilla extra och gör detta med finess och stil. Goda toppingar och fin fisk. Göteborgs nu isärklass bästa sushi.

    15 9 2010-01-19 kl. 16:50
  • Betyg: 5den bästa sushin jag ätit! fantastiskt god och dessutom väldigt vacker att titta på. en liten smaksensation i varje tugga. mums.

    9 9 2010-01-18 kl. 13:51
  • Betyg: 5Kulinarisk lycka från hjässan ner till tårna. Fantastiskt.

    10 11 2010-01-16 kl. 16:16
  • Betyg: 5Premiärbesök i dag och det var inte utan att förväntningarna var högt uppskruvade. Kunde lugnt konstatera att vi fått en ny stjärna i Göteborg. Utan konkurrens bäst i stan och definitivt topp tre i Sverige. Märk väl; här pratar vi inte ett sushihak av den mediokra standard vi är vana med i Gbg utan en matkonstnär som tar hela begreppet sushi till en ny nivå. Att jämföra den här restaurangen med traditionell kineslagad sunk-sushi är som att jämföra en skrotad Trabant med en ny Rolls Royce. Alla som gillar sushi MÅSTE unna sig ett besök här. Äntligen en värdig arvtagare till Kafé Japan!

    18 30 2010-01-15 kl. 18:35
  • Betyg: 5HOZE har tagit över fanan som Göteborgs bästa sushi efter Café Japan innan de konkade. Killen kan verkligen sina grejor efter att ha haft en Japansk mästare och deras sushi är verkligen en explosion av smaker. Speciell gillade vi deras marinerade strömming, snabbhalstrad gulfenad tonfisk och marinerade vitfisk med något svart salt på toppen. Råvarorna de använder är superfräscha så det märks att de satsar på kvalitet. Dessutom är det supersnyggt inrett.

    10 11 2010-01-15 kl. 10:32
  • Betyg: 5Fantastisk sushi som verkligen alla sushifantaster borde prova! Den här kocken vet verkligen vad han håller på med. Han får smaklökarna att känna en riktig smakexplosion där salt/sött/starkt kan kännas vid i en och samma sushibit, helt makalöst! Jag ger utan tvekan kocken fem stjärnor då jag aldrig smakat på någon sushi i Sverige som ens varit i närheten av att hålla samma höga klass.

    12 10 2010-01-10 kl. 19:17

De som går hit besöker även:

   Hattori Sushi De...
Stockholm
   Råkultur
Stockholm

Andra sushi-ställen i närheten:

De som gillar HOZE Restaurant gillar även:

   VRÅ
Göteborg
   Akki Sushi
Stockholm
   Ai Sushi
Göteborg
   Saiko
Malmö
   Japansk Restaura...
Halmstad
   Sushi Minami
Varberg

Visa alla sushi-ställen nära...