Välj kartsajt: sushi

Senaste aktiviteter på Sushikartan (sid 974):

Visar:senaste recensionersenaste sushi-bilder  

  • Betyg: 12013-08-11, kl 16:27, om Sushi 19Efter att ha skrivit ett par dussin recensioner inser jag att man borde ha en standard för allt som kan gå fel med sushi - fel ris, fel smaksättning, för lite variation på fisken, för lite wasabi, för mycket ris. Sushi 19 har alla fel.

    5 1 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 12013-08-11, kl 16:24, om Sushi4uRiktigt dåligt. Begår samtliga standardfel vad gällande sushi i Stockholm (fel ris, fel smaksättning, brist på variation på fisk, gammal nori, för lite wasabi)

    0 0 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 52013-08-11, kl 13:26, om Katarina SushiAldrig ätit godare sushi i Sverige! Gerda som driver den lilla sushi-restaurangen berättade att hon arbetat som sushikock i egna restauranger i 16 år.

    0 0 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 52013-08-11, kl 09:35, om Katarina SushiHej!

    Mycket gott!!! Tjejen som serverar maten är mycket sött.

    0 0 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 42013-08-11, kl 09:17, om Sushi Bar KirinÄntligen en sushisylta som kan servera sashimi utan krusiduller, plain and simple, fisk med ris på sidan. Fräscht och gott!

    //Raw

    0 3 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 52013-08-11, kl 08:04, om Tokio Sushi HBGSå sjukt gott! Fick några inside out med sesamfrön som va stekta! De va så sjukt goda:)

    0 0 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 42013-08-10, kl 22:10, om Sushi 88Riktigt god sushi! Lagom storlek och smakfull sushiris. Alltid fina fisk.

    1 0 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 52013-08-10, kl 21:57, om Paoly SushiBlev överraskad då restaurangen i ny regi blivit så mycket bättre. Mycket mer än en standardmeny, snudd på lyxsushi (vissa rätter) men till bra priser.

    0 0 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 12013-08-10, kl 22:00, om Bamboo PalaceRestaurangen går en hårfin balansgång i gränslandet mellan otjänlig föda och biologiskt avfall.

    4 1 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 12013-08-10, kl 21:43, om Nam Kang Sushi HouseKoreaner som lagar försvenskad japansk mat till kinesiska turister är ett säkert recept på en kulinarisk kris. Även deras koreanska cuisine har en lätt fadd och bitter eftersmak som påminner om växelkursmanipulation. Har dock några försonande drag som söndagsöppet. Svenska nationalekonomer kallar Namkang för ´the kimchi chige of last resort´

    3 0 Från Sushikartan.se