Betyg: 12010-10-28, kl 00:00, om Sandai Me Katojag åt där några gånger men det är alltid lika dåligt smak. det är inte prisvärd :( inte mer på den där ställe.
Betyg: 52010-10-27, kl 21:17, om YukaiDen godaste sushin i Malmö med underbar personal som är tillmötesgående. Jag kommer hit ofta och är väldigt nöjd. Är glad att de inte lägger wasabi mellan fisk och ris då alla inte är så förtjusta i wasabi och har då alternativ att själva välja. Man blir mätt och belåten vilket är ett plus då många sushirestauranger ger en minimala bitar som skulle kunna få en att skratta eller gråta vilket man föredrar. Helt klart bäst!
Betyg: 42010-10-27, kl 19:39, om Sushi HongSushin är gott men inte super wow, prisen är bra. råvaror är färska. Och de har andra rätter så som Udon nudlar, kycklingspätt med jordnöttsås m.m. som alternativ istället för sushin. Jag fick min sushin väldig snabbt. Det ända som är dålig är att dem inte ta kort och kocken snacka lite hes, skulle inte vilja möta honom på en mörk gränd och han skulle fråga efter eld.
Betyg: 42010-10-27, kl 19:31, om Shimadas SushiakademiTrevlig miljö och personal. Det är en äkta japan som driver stället och inte nån wannabe. Man får känsla av att man befinner sig i japan när man är där. Sushin smaka mycket gott fast det är dyrt och man blir inte mätt
Betyg: 32010-10-27, kl 19:23, om Eest Restaurang och SushibarJag recensera bara om lunchens sushi nu:Väldig dyrt, kanske måste de ta så dyrt för att får det hela att går runt. Då tycker jag att dem ska sluta med thai-maten och bara kör enbart på sushin. Sushin i sig är helt ok, fast bitarna är för stora och för mycket ris. Tro att dem medveten valt att har det så bara för att man ska äta mindre.Inredningen ge en lyxig känsla, fönster platserna är väldig mysigt. EEST hela tiden stolt skryter om kocken Jacky, han som vann sushi SM 2006. Det är sant att han vann, men det vara bara 4 som deltog, och 2 av dem var vanliga kockar som jobba i svensk restaurang.
Betyg: 22010-10-27, kl 18:51, om Samuraj SushibarJag kan sammanfattar det så här: Sushin smaka inte som sushin. Bitarna är för stora, men det är bara ris och lite annat.Förra ägaren Billy, han vet hur man lagade sushin, tyvärr så kan jag inte säga samma sak om denna ägaren.
Betyg: 22010-10-27, kl 18:18, om Sushi KoyaDåligt ris. För kompakt och mosigt. Bra storlek på bitarna och fräsch lax men som sagt så var riset på tok för smaklöst och fel på konsistensen och det drar ned betyget.
Betyg: 12010-10-28, kl 00:00, om Sandai Me Kato
jag åt där några gånger men det är alltid lika dåligt smak. det är inte prisvärd :( inte mer på den där ställe.
0 2 Från Sushikartan.seBetyg: 12010-10-27, kl 21:24, om Chill Out Sushibar
Riktigt dålig sushi, små och snåla bitar. Äter aldrig här igen!
4 7 Från Sushikartan.seBetyg: 52010-10-27, kl 21:17, om Yukai
Den godaste sushin i Malmö med underbar personal som är tillmötesgående. Jag kommer hit ofta och är väldigt nöjd. Är glad att de inte lägger wasabi mellan fisk och ris då alla inte är så förtjusta i wasabi och har då alternativ att själva välja. Man blir mätt och belåten vilket är ett plus då många sushirestauranger ger en minimala bitar som skulle kunna få en att skratta eller gråta vilket man föredrar.
1 2 Från Sushikartan.seHelt klart bäst!
Betyg: 42010-10-27, kl 19:39, om Sushi Hong
Sushin är gott men inte super wow, prisen är bra. råvaror är färska. Och de har andra rätter så som Udon nudlar, kycklingspätt med jordnöttsås m.m. som alternativ istället för sushin. Jag fick min sushin väldig snabbt. Det ända som är dålig är att dem inte ta kort och kocken snacka lite hes, skulle inte vilja möta honom på en mörk gränd och han skulle fråga efter eld.
5 5 Från Sushikartan.seBetyg: 42010-10-27, kl 19:31, om Shimadas Sushiakademi
Trevlig miljö och personal. Det är en äkta japan som driver stället och inte nån wannabe. Man får känsla av att man befinner sig i japan när man är där. Sushin smaka mycket gott fast det är dyrt och man blir inte mätt
1 0 Från Sushikartan.seBetyg: 32010-10-27, kl 19:23, om Eest Restaurang och Sushibar
Jag recensera bara om lunchens sushi nu:Väldig dyrt, kanske måste de ta så dyrt för att får det hela att går runt. Då tycker jag att dem ska sluta med thai-maten och bara kör enbart på sushin. Sushin i sig är helt ok, fast bitarna är för stora och för mycket ris. Tro att dem medveten valt att har det så bara för att man ska äta mindre.Inredningen ge en lyxig känsla, fönster platserna är väldig mysigt. EEST hela tiden stolt skryter om kocken Jacky, han som vann sushi SM 2006. Det är sant att han vann, men det vara bara 4 som deltog, och 2 av dem var vanliga kockar som jobba i svensk restaurang.
2 0 Från Sushikartan.seBetyg: 22010-10-27, kl 18:51, om Samuraj Sushibar
Jag kan sammanfattar det så här: Sushin smaka inte som sushin. Bitarna är för stora, men det är bara ris och lite annat.Förra ägaren Billy, han vet hur man lagade sushin, tyvärr så kan jag inte säga samma sak om denna ägaren.
0 0 Från Sushikartan.seBetyg: 32010-10-27, kl 18:46, om Futomaki Sushibar
Personalen är trevliga, inget snack om saken.
0 2 Från Sushikartan.seMiso sopan smaka mer än gott
-Riset smakade för syrlig, dominerade lite över de övriga
Betyg: 22010-10-27, kl 18:18, om Sushi Koya
Dåligt ris. För kompakt och mosigt. Bra storlek på bitarna och fräsch lax men som sagt så var riset på tok för smaklöst och fel på konsistensen och det drar ned betyget.
7 0 Från Sushikartan.seBetyg: 52010-10-27, kl 15:45, om Sushi Ming
jätte god sushi, mysigt ställe och trevlig personal! en klar 5a!
2 1 Från Sushikartan.se