Betyg: 12011-03-14, kl 14:28, om Eest Restaurang och SushibarKvantitet över kvalitet summerar Eest bäst. Sushin är torr och för kall. Inredningen på själva restaurangen är godkänd men räddar knappast betyget.
Betyg: 12011-03-14, kl 14:24, om Samuraj SushibarSämsta sushin jag någonsin ätit tyvärr. Enorma bitar och riset verkade vara jasmin(!) Mindre trevlig upplevelse..
Betyg: 42011-03-14, kl 12:20, om Sachi SushibarBra erbjudande med 15 bitar för 98 kronor. Variation med både fisk och vegetariska. Minus för att det var crabfish i vissa rullar men riset var gott.
Betyg: 42011-03-14, kl 07:51, om Haiku Sushi LoungeNäst bästa sushin jag testat i stan (Hoze är bäst). Mycket goda och varierade makirullar. Bra omsättning på rullbandet trots en söndag och trevlig personal. Kommer definitivt återkomma.
Betyg: 52011-03-13, kl 21:33, om Restaurang Blue Light YokohamaFantastisk japansk mat. Chefkoken Tom och hans team lagar den japanska maten som man inte trodde finns i Sverige. Kul ide med färdiga Bentolådor att ta med från restaurangen. NU fattar jag vad som menas med ´ Ät som en japan´
Betyg: 52011-03-12, kl 20:58, om Rå EpokDen godaste sushi jag ätit i Malmö/Lund-området! Fick precis som nedanstående genomgång av de olika bitarna, vilket definitivt höjde stämningen. Inlagd rödlök var en spännande ingrediens, och allt som fanns på tallriken gick ihop väldigt väl. Fisken smakade färsk och smälte i munnen. Alla i mitt sällskap talade varmt om sushin, och alla var positivt överraskade. Nu hoppas man bara på att andra sushibarer tar efter och skapar sina egna koncept, så att vi kan få en spännande svensk sushitradition.
Betyg: 12011-03-12, kl 16:56, om Sushi Plus 1Ringde 17:45 och frågade hur länge de hade öppet. Fick svaret 18:00, gick dit och var där 17:53, men då var det stängt och ingen syntes. Dåligt när man ringer och frågar!
Betyg: 12011-03-12, kl 16:43, om Rå EpokVidrigt ris som var dränkt i på tok för mycket risvinäger. Små, små fisk bitar som var dränkta med lök, lime och allt annat smått och gott för att distrahera en från faktumet att fisken i sig själv är på tok för liten och under all kritik. Den lilla fisk-smak som ursprungligen fanns i denna urusla sushi försvann i en sur-söt sörja.
Betyg: 32011-03-14, kl 14:31, om Futomaki Sushibar
Den enda dugliga Sushibaren i Borås. (vilket dessvärre inte säger mycket)
1 5 Från Sushikartan.seBetyg: 12011-03-14, kl 14:28, om Eest Restaurang och Sushibar
Kvantitet över kvalitet summerar Eest bäst. Sushin är torr och för kall. Inredningen på själva restaurangen är godkänd men räddar knappast betyget.
2 0 Från Sushikartan.seBetyg: 12011-03-14, kl 14:24, om Samuraj Sushibar
Sämsta sushin jag någonsin ätit tyvärr. Enorma bitar och riset verkade vara jasmin(!) Mindre trevlig upplevelse..
2 0 Från Sushikartan.seBetyg: 42011-03-14, kl 12:20, om Sachi Sushibar
Bra erbjudande med 15 bitar för 98 kronor. Variation med både fisk och vegetariska. Minus för att det var crabfish i vissa rullar men riset var gott.
1 1 Från Sushikartan.seBetyg: 42011-03-14, kl 07:51, om Haiku Sushi Lounge
Näst bästa sushin jag testat i stan (Hoze är bäst). Mycket goda och varierade makirullar. Bra omsättning på rullbandet trots en söndag och trevlig personal. Kommer definitivt återkomma.
16 0 Från Sushikartan.seBetyg: 52011-03-13, kl 21:33, om Restaurang Blue Light Yokohama
Fantastisk japansk mat.
5 0 Från Sushikartan.seChefkoken Tom och hans team lagar den japanska maten som man inte trodde finns i Sverige. Kul ide med färdiga Bentolådor att ta med från restaurangen. NU fattar jag vad som menas med ´ Ät som en japan´
Betyg: 52011-03-13, kl 17:34, om Sho-Be Sushi
Jättegod sushi!
0 0 Från Sushikartan.seHit ska jag gå många gånger!
Betyg: 52011-03-12, kl 20:58, om Rå Epok
Den godaste sushi jag ätit i Malmö/Lund-området! Fick precis som nedanstående genomgång av de olika bitarna, vilket definitivt höjde stämningen. Inlagd rödlök var en spännande ingrediens, och allt som fanns på tallriken gick ihop väldigt väl. Fisken smakade färsk och smälte i munnen. Alla i mitt sällskap talade varmt om sushin, och alla var positivt överraskade. Nu hoppas man bara på att andra sushibarer tar efter och skapar sina egna koncept, så att vi kan få en spännande svensk sushitradition.
2 7 Från Sushikartan.seBetyg: 12011-03-12, kl 16:56, om Sushi Plus 1
Ringde 17:45 och frågade hur länge de hade öppet. Fick svaret 18:00, gick dit och var där 17:53, men då var det stängt och ingen syntes. Dåligt när man ringer och frågar!
3 8 Från Sushikartan.seBetyg: 12011-03-12, kl 16:43, om Rå Epok
Vidrigt ris som var dränkt i på tok för mycket risvinäger. Små, små fisk bitar som var dränkta med lök, lime och allt annat smått och gott för att distrahera en från faktumet att fisken i sig själv är på tok för liten och under all kritik. Den lilla fisk-smak som ursprungligen fanns i denna urusla sushi försvann i en sur-söt sörja.
7 8 Från Sushikartan.se