Välj kartsajt: sushi

Senaste aktiviteter på Sushikartan (sid 1826):

Visar:senaste recensionersenaste sushi-bilder  

  • Betyg: 32010-02-16, kl 11:21, om Yammy YammyBra sushi. Vissa i personalen är mycket trevliga och hjälper en beställa annan mängd till bättre pris om man vill ändra något i menyn.
    Bra ställe att gå till om inte alla i sällskapet gillar sushi, då de även har annan asiatisk mat på menyn. Vilket gör att de även har alkoholrättigheter. Det kan ju vara nice ibland!

    0 0 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 22011-07-29, kl 19:35, om SlimfoodOfta väldigt tråkig sushi. Men man väljer ändå att gå dit då och då pga läget. Bitarna kan vara torra, och de är alltid väldigt små. Ramlar dessutom ofta isär.

    1 2 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 22010-02-16, kl 11:08, om Super SushiGillar absolut inte sushi där de lägger purjolök och någon form av gräddfil i makin.. alldeles för stora bitar också!

    0 2 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 42010-02-16, kl 11:04, om BizenVulkan är en kryddig maki, mycket god! Lite små bitar dock. Svårt att veta öppettider!

    0 0 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 52010-02-16, kl 10:44, om RåkulturTillsammans med Akki klart bästa sushin i Stockholm enligt mig. Passa på att prova även deras rullar, som brukar vara bra. Första gången provade t.ex. jag en variant med kycklingskinn, vilket inte lät som någon höjdare men var sanslöst gott. Det är lite dyrare än medelstället, men verkligen prisvärt.

    Sushikocken Sayan Isaksson tog f.ö. silver i sushi-VM i november 2009, slagen endast av en japan: http://svt.se/2.33538/1.1787867/silver_i_sushi-vm_till_stockholm?lid=puff_1787867&lpos=rubrik

    1 1 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 32010-02-16, kl 01:22, om Lilla TokyoOrdinärt sushiställe. Helt okej ris, fräscht, de gamla vanliga fiskslamsorna, lite norirullar av olika slag, sesamfrön om man så önskar. Inga överraskningar. Således heller inte något att börja hjula över!
    Det är inte svårt att tillverka gemene Göteborgssushin. En grundläggande kurs i fiskhantering, riskokare och en god kylanläggning är vad som krävs. Att däremot skapa lite nya grepp på rullarna, kapa firren i vackra bitar och hitta nya spektakulära mollusker att lägga på riset, det kräver både hantverk och tanke. Saknar detta i många ställen, inte bara detta.
    Men för all del; helt ok.

    1 0 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 52010-02-15, kl 21:19, om Tsukawa SushiÄter sushi väldigt ofta hos städerna jag besöker som Stockholm, Göteborg och Malmö och denna sushi restaurangen i den lila staden godkänner jag dem.

    God soppa, färsk fisk varor, bra kokt och smakfull ris samt vänligt service.

    2 5 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 42010-02-15, kl 18:25, om Ichi Ban Sushi BarGott ris, bra portioner och mycket bra vegetarisk sushi. Minus för att de inte hade vegetarisk misosoppa och för att stället i sig inte var direkt charmigt eller hemtrevligt. Såg ut som vilket random sushiställe som helst, bara lite mer trångt.

    0 0 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 52010-02-15, kl 18:08, om HOZE RestaurantWOW! Otroligt spännande smaker! Frost flakes på laxen? Snabbgrillad tonfisk? Laxmage? JAU! Serverade eftersom de blev klara, alltid äta för hand och sushi som smälte i munnen. Precis som det skall vara!

    Men, lite mat och ingen miso. Att gå dit för lunch var ett misstag, klart bättre att gå dit för en helkväll.

    24 24 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 42011-08-31, kl 17:08, om Khoki SushiUppdatering med tanke på nya given med rullband. Något små bitar (blev en dyr lunch), Riset OK men ingen sensation. Variantionen på bitarna var generös.

    Miso-soppan behöver mer smak.

    Svag, men mjo, en fyra.

    Plågsamt parkering (gågata...)

    2 0 Från Sushikartan.se