Välj kartsajt: sushi

Senaste aktiviteter på Sushikartan (sid 1656):

Visar:senaste recensionersenaste sushi-bilder  

  • Betyg: 52010-10-22, kl 18:48, om BizenHan var ju inte alls så farlig som folk menar. God sushi, plain and simple. Värt ett besök om ni är i Hisingen.

    6 1 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 52010-10-22, kl 17:04, om Sushi Bar TosaEn trevlig sushi bar.Har aldrig någonsin blivit annat en helnöjd efter att ha ätit på tosa.Trevlig personal och så fräscha råvaror.Stockholms bästa sushi.Jag kommer garanterat tillbaka

    0 0 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 52010-10-22, kl 16:18, om Prik Thai RestaurangEn nivå godare än de flesta sushiställen!

    12 bitars avhämtning
    gott ris
    många olika sorter
    snyggt

    -lite soja

    3 2 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 42012-01-17, kl 11:56, om Sushi SonoRiktigt skönt men framförallt hemtrevligt japanskt häng med supergod hemlagad mat. Mycket avslappnad miljö med en svag japansk jazz i bakgrunden. Bra service med en supergullig ägare. Perfekt ställe för att ta en kall asahi med polaren eller glufsa i sig en mäktig portion yakisoba.

    0 0 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 12010-10-22, kl 13:01, om Sea Street Sushi BarNybörjarsushi kostade mig 80 kr per 8 bitar. Själva sushi var små, rullar var ännu mindre. När jag tittade i grannes tallrik såg jag att hans portion av 8 bitar var betydligt större. Oartigt, ja... Men jag blev så besviken på det jag fick för 80 kr (((
    Smaken var trist, miso soppa var ännu värre.
    Nästa gång jag äter lunch på stan blir det pizza...

    11 0 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 32010-11-06, kl 08:54, om TabeiluStandardsushi. För att bli snäppet bättre så skulle råvarorna behöva bli bättre. För att bli ännu bättre kan man börja göra sushin och rullarna först efter beställning. Till sist för att komma upp en klass måste man lära sig göra nigiri-bollen rätt, och skiva fisken vid beställning samt smaksätta varje bit efter behov. Man ska bemästra råvarorna, inte bli begränsad av den. Nischen med entrecôte-rullader är ganska lyckad.

    1 3 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 52010-10-21, kl 18:12, om Ekers Sushi BarBästa sushi stället i stan! I klass med East West men billigare! Nu har dom också börjat med sjögräs som nästan är ett måste till sushi. Dom har även en del andra rätter såsom dumplings (som var mycket bra) Och Bento med lunchpriser (dock ej hunnit prova än). Miso soppan är den bästa jag provat. Hade nästan ledsnat på sushi då jag inte tyckte det fanns några i stan som höll måttet, tills nu!

    1 1 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 42010-10-21, kl 15:11, om Ekers Sushi BarENDA stället i Örebro som har dumpnings. Riktigt bra dumplings jag tycker bäst om laxen finns även veg. Bra personal och bra råvaror Enda negativa är att dumplingarna är lite för små och att dom inte har ångkokta sojabönor som är perfekta snacks.
    Men efter att ha hitta detta ställe i Örebro så är jag grymt nöjd. Hoppas bara att FLER testar dumplings.

    1 1 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 52010-10-21, kl 11:51, om Restaurang KungsholmenKungsholmen håller hög kvalitet på maten som skickas ut och kul med mat från så olika delar av världen. Gör att det är lätt att gå ut med flera människor med olika smak.
    Sushin blir bara bättre och bättre med innovativa rullar samt toppingar. Vare sig du vill ha bara räka (scampin som används köps in rå och skalas samt kokas på plats) och lax eller anklever, hjärtmussla,eller varför inte en carpacciomaki? så finns det att få på Kungsholmen. Gå fram till sushibaren och fråga om dagens rullar och olika fiskar på menyn, fråga vad som kan göras, om du vill ha flamberat eller en helvegetarisk.
    !

    0 5 Från Sushikartan.se
  • Betyg: 42010-10-21, kl 10:32, om Sakura Sushi Barlokalen kanske var lite tråkig
    dock så gick det fort att få sin sushi och den var kanon good!

    0 0 Från Sushikartan.se