Betyg: 12011-03-20, kl 19:38, om Mikaku SushiMikaku sushi en Bandysöndag! 1: Riset till den 8-bitars jag beställde var långt över rumstemp. 2: Tonfisken hade en smak av både gammalt samt fryst för länge. 3: Använda Soja till sushi är en konst för sig själv (nej man dränker ej bitarna i soja) Och att föredra är då en god Soja inte Eldorado Soja. 4: Ingefäran direkt från burken med sked eller liknande.. tallriken simmade i inläggnings vätskan.
Vad händer med Uppsala.-.. Fler och fler Sushi ställen öppnar, och inte många håller ens ´ok´ standard. Har ´folk´ såpass dålig smak/koll att dom köper detta som gott?
Betyg: 42011-03-20, kl 16:53, om SaikoMycket god mat, lyxigt, spännande, synd att servicen inte var så bra. Vi fick vänta länge och påminna personalen innan vi fick vår mat, kaffe, notan etc... Synd, synd.
Betyg: 52011-03-20, kl 10:06, om Sushi Plus 1Miljön e lite tråkig för att det ligger i T-baneuppgången. Men det tas klart ut av den mycket vänliga o trevliga personalen,goda servicen och framför allt den goda o fint upplagda sushin. Trots miljön så e betyget en klar 5-a, värt och åka dit om man vill ha god sushi.
Betyg: 42011-03-19, kl 21:20, om Skogås SushiBosatt i Skogås sedan tre år. Fortfarande förvånad att detta lilla centrum har ett sushi ställe. Iaf, har vart trogen kund där, utan att bli magsjuk mm som några av de som skrivit här... Nog för att konkurrensen är mördande i branschen kan jag tänka mig, men att gå in och skriva nått sånt känns ju minst sagt rätt falskt.
Helt klart bland de bättre ställen jag ätit sushi på, iofs endast take-away. Men ändå.
Betyg: 52011-03-19, kl 19:00, om Roppongi-SeikoenDetta kan mycket väl vara Stockholms absolut bästa (och dyraste) japanska restaurang just nu. Tillredningen av sushi här sker med samma uppmärksamhet för detaljer som annorstädes bara återfinns i världsmetropolernas avsevärt större utbud av japansk matkonst. Seikoen vårdar matkulturen ömt, men vågar ändå blanda in skandinaviska trender i vissa rätter om än inte i sushin som är av modernt snitt, ypperligt vacker och fantastiskt god. På det hela taget en stark gastronomisk upplevelse som sätter sig djupt i minnet, även om serveringspersonalen ännu inte når upp till samma höjder som köket.
Betyg: 52012-01-22, kl 20:29, om Westermalms SushiSenaste besöket bekräftar att Westermalms Sushi fortsätter att klättra uppåt och denna gång är fem stjärnor mer representativt än de fyra jag givit ett halvår tidigare. Sortimentet har utvecklats, innovation går hand i hand med en miljömedvetenhet som länder dem till heders. Här blandas skandinaviska smaker med de traditionellt japanska på ett ypperligt sätt som både imponerar och ger mersmak. Både den personliga servicen och den intressanta menyn väcker intresset, men det är till slut själva hantverket och den genomgående mycket höga kvalitén som övertygar. En av Stockholms bästa!
Betyg: 52011-03-21, kl 06:38, om Sho-Be Sushi
Fräsch, prisvärd sushi som läggs upp vackert.
0 0 Från Sushikartan.seBetyg: 52011-03-20, kl 21:58, om Ko-San, Sushi och Asian Takeaway
riktig god mat och mycket mat till ett bra pris :)
4 10 Från Sushikartan.seBetyg: 52011-03-20, kl 21:08, om Hikari Sushi
Jag tycker om HIKARI Sushi och misosoppa.
2 1 Från Sushikartan.seBetyg: 12011-03-20, kl 19:38, om Mikaku Sushi
Mikaku sushi en Bandysöndag!
0 2 Från Sushikartan.se1: Riset till den 8-bitars jag beställde var långt över rumstemp.
2: Tonfisken hade en smak av både gammalt samt fryst för länge.
3: Använda Soja till sushi är en konst för sig själv (nej man dränker ej bitarna i soja) Och att föredra är då en god Soja inte Eldorado Soja.
4: Ingefäran direkt från burken med sked eller liknande.. tallriken simmade i inläggnings vätskan.
Vad händer med Uppsala.-.. Fler och fler Sushi ställen öppnar, och inte många håller ens ´ok´ standard.
Har ´folk´ såpass dålig smak/koll att dom köper detta som gott?
Betyg: 42011-03-20, kl 16:53, om Saiko
Mycket god mat, lyxigt, spännande, synd att servicen inte var så bra. Vi fick vänta länge och påminna personalen innan vi fick vår mat, kaffe, notan etc... Synd, synd.
4 4 Från Sushikartan.seBetyg: 52011-03-20, kl 14:20, om Nankoku Sushi Bar
Trevlig personal och bästa shusin ever..
3 1 Från Sushikartan.seFräsch lokal
Betyg: 52011-03-20, kl 10:06, om Sushi Plus 1
Miljön e lite tråkig för att det ligger i T-baneuppgången.
4 3 Från Sushikartan.seMen det tas klart ut av den mycket vänliga o trevliga personalen,goda servicen och framför allt den goda o fint upplagda sushin.
Trots miljön så e betyget en klar 5-a, värt och åka dit om man vill ha god sushi.
Betyg: 42011-03-19, kl 21:20, om Skogås Sushi
Bosatt i Skogås sedan tre år. Fortfarande förvånad att detta lilla centrum har ett sushi ställe. Iaf, har vart trogen kund där, utan att bli magsjuk mm som några av de som skrivit här... Nog för att konkurrensen är mördande i branschen kan jag tänka mig, men att gå in och skriva nått sånt känns ju minst sagt rätt falskt.
1 0 Från Sushikartan.seHelt klart bland de bättre ställen jag ätit sushi på, iofs endast take-away. Men ändå.
Betyg: 52011-03-19, kl 19:00, om Roppongi-Seikoen
Detta kan mycket väl vara Stockholms absolut bästa (och dyraste) japanska restaurang just nu. Tillredningen av sushi här sker med samma uppmärksamhet för detaljer som annorstädes bara återfinns i världsmetropolernas avsevärt större utbud av japansk matkonst.
0 0 Från Sushikartan.seSeikoen vårdar matkulturen ömt, men vågar ändå blanda in skandinaviska trender i vissa rätter om än inte i sushin som är av modernt snitt, ypperligt vacker och fantastiskt god.
På det hela taget en stark gastronomisk upplevelse som sätter sig djupt i minnet, även om serveringspersonalen ännu inte når upp till samma höjder som köket.
Betyg: 52012-01-22, kl 20:29, om Westermalms Sushi
Senaste besöket bekräftar att Westermalms Sushi fortsätter att klättra uppåt och denna gång är fem stjärnor mer representativt än de fyra jag givit ett halvår tidigare.
22 6 Från Sushikartan.seSortimentet har utvecklats, innovation går hand i hand med en miljömedvetenhet som länder dem till heders. Här blandas skandinaviska smaker med de traditionellt japanska på ett ypperligt sätt som både imponerar och ger mersmak.
Både den personliga servicen och den intressanta menyn väcker intresset, men det är till slut själva hantverket och den genomgående mycket höga kvalitén som övertygar.
En av Stockholms bästa!