Betyg: 42011-08-13, kl 10:28, om SaikoBra sushi ska ta lite tid(för att svara på tidigare recention)! Saiko var en mycket trivsam sushirestaurang. Rolig idé med porslinet! Det ända jag tyckte var tråkigt var att jag som beställde en 15 bitars fick många olika rullar, alla med spännande annorlunda smaker, så nigirin blev helt menlös bredvid, hade gärna sett att nigirin var mer spännande(eftersom det verkar som det är det som är tanken med restaurangen att göra något annorlunda). Mycket vettiga priser också tyckte jag(det är ju inte en fast food restaurang till er som tyckte det var dyrt) och helt okej service. Jag kommer åter!
Betyg: 52011-08-13, kl 09:03, om Tenka SushibarFattar inte hur man kan rata det här stället. För 105 kr får man stor sushi med laxrom och rullarna dekorerade med flygfiskrom. Exakt lika god sushi som på ex raw där bitarna är dubbelt så dyra. Enda minus är att det går lite väl långsamt att få maten. Stället ligger ju lite off från kungsholmstorg så de borde vara bättre på att svara tel när deras öppetider är lite oklara
Betyg: 52012-04-12, kl 12:10, om Ai SushiFantastiskt gott och fin inredning. Personalen är väldigt serviceminded. Den som tycker det minsta om sushi gör sig själv en rejäl otjänst av att inte gå hit.
Betyg: 52011-08-12, kl 17:11, om SushiKungenSushi kungen är bäst om jag ska äta sushi så är det där olika variationer på sushin och kommer med olika nyhter jämt och personalen är väldigt trevlig och om man frågar chefen så kan han mycket han visade mig hur man äter sashimi på riktigt :) ett måste om man tycker om sushi.. och så har jag aldrig fått in dålig smak eller lukt på fisken riktigt fräsht faktiskt :)
Betyg: 12011-08-12, kl 16:13, om Hattori Sushi DevilOnödigt tillkrånglad sushi. Varför kombinera något som redan är bra med smaker som inte passar? Sushi med hovmästarsås? Varför?
Betyg: 32011-08-16, kl 12:20, om SaikoFantastiska kreationer och snygg inredning. Gillar också detaljerna. Däremot har jag svårt att förstå varför bra mat ska ta bra med tid. Vad är det för fel på god mat som inte tar lång tid att få in? Vår mat kom även den in ganska långsamt, så pass att man börjat tappa modet men sushin var kanon med undantag för de minsta bitarna som var lite tråkiga. Annars hade många bitar fantastisk smak och jag vill inom kort ge stället en chans till.
Betyg: 42011-08-12, kl 08:22, om Daiichi, Japansk RestaurangAlltid gott! Trevlig personal. Mitt favoritställe. Jag brukar äta specialbento en vinnare i alla lägen.
Betyg: 52011-08-12, kl 07:05, om Daruma SushiDaruma är ett ställe där du vet att det verkligen finns känsla för Sushi. Det är inte bara någon som tagit en kurs och sett en affärsmöjlighet. Man kommer lätt i slang om olika sorters soja, hur man odlar Wasabi och om man kan göra ett ålagille á la Japan med Halmad, Luad och rökt ål. Det är alltid det ägande paret som jobbar så det är ingen risk att du råkar ut för en sommarjobbare. Ett av de tunga skälen til att Österlen är Sveriges glesast befolkade storstad :)
Betyg: 42011-08-13, kl 10:28, om Saiko
Bra sushi ska ta lite tid(för att svara på tidigare recention)! Saiko var en mycket trivsam sushirestaurang. Rolig idé med porslinet! Det ända jag tyckte var tråkigt var att jag som beställde en 15 bitars fick många olika rullar, alla med spännande annorlunda smaker, så nigirin blev helt menlös bredvid, hade gärna sett att nigirin var mer spännande(eftersom det verkar som det är det som är tanken med restaurangen att göra något annorlunda). Mycket vettiga priser också tyckte jag(det är ju inte en fast food restaurang till er som tyckte det var dyrt) och helt okej service. Jag kommer åter!
7 7 Från Sushikartan.seBetyg: 52011-08-13, kl 09:03, om Tenka Sushibar
Fattar inte hur man kan rata det här stället. För 105 kr får man stor sushi med laxrom och rullarna dekorerade med flygfiskrom. Exakt lika god sushi som på ex raw där bitarna är dubbelt så dyra. Enda minus är att det går lite väl långsamt att få maten. Stället ligger ju lite off från kungsholmstorg så de borde vara bättre på att svara tel när deras öppetider är lite oklara
5 1 Från Sushikartan.seBetyg: 52012-04-12, kl 12:10, om Ai Sushi
Fantastiskt gott och fin inredning. Personalen är väldigt serviceminded. Den som tycker det minsta om sushi gör sig själv en rejäl otjänst av att inte gå hit.
7 1 Från Sushikartan.seBetyg: 52011-08-12, kl 17:11, om SushiKungen
Sushi kungen är bäst om jag ska äta sushi så är det där olika variationer på sushin och kommer med olika nyhter jämt och personalen är väldigt trevlig och om man frågar chefen så kan han mycket han visade mig hur man äter sashimi på riktigt :) ett måste om man tycker om sushi.. och så har jag aldrig fått in dålig smak eller lukt på fisken riktigt fräsht faktiskt :)
6 2 Från Sushikartan.seBetyg: 12011-08-12, kl 16:13, om Hattori Sushi Devil
Onödigt tillkrånglad sushi. Varför kombinera något som redan är bra med smaker som inte passar? Sushi med hovmästarsås? Varför?
1 3 Från Sushikartan.seBetyg: 22011-08-12, kl 16:08, om Sushi Art
Tråkig sushi och usla varmrätter. Speciellt tråkigt eftersom det finns så få sushiställen i närheten.
1 4 Från Sushikartan.seBetyg: 52012-10-02, kl 12:33, om Ki-Mama
Favoriten just nu, köper alltid här när vi är i närheten.
0 2 Från Sushikartan.seBetyg: 32011-08-16, kl 12:20, om Saiko
Fantastiska kreationer och snygg inredning. Gillar också detaljerna. Däremot har jag svårt att förstå varför bra mat ska ta bra med tid. Vad är det för fel på god mat som inte tar lång tid att få in? Vår mat kom även den in ganska långsamt, så pass att man börjat tappa modet men sushin var kanon med undantag för de minsta bitarna som var lite tråkiga. Annars hade många bitar fantastisk smak och jag vill inom kort ge stället en chans till.
6 12 Från Sushikartan.seBetyg: 42011-08-12, kl 08:22, om Daiichi, Japansk Restaurang
Alltid gott! Trevlig personal. Mitt favoritställe. Jag brukar äta specialbento en vinnare i alla lägen.
0 0 Från Sushikartan.seBetyg: 52011-08-12, kl 07:05, om Daruma Sushi
Daruma är ett ställe där du vet att det verkligen finns känsla för Sushi. Det är inte bara någon som tagit en kurs och sett en affärsmöjlighet. Man kommer lätt i slang om olika sorters soja, hur man odlar Wasabi och om man kan göra ett ålagille á la Japan med Halmad, Luad och rökt ål. Det är alltid det ägande paret som jobbar så det är ingen risk att du råkar ut för en sommarjobbare. Ett av de tunga skälen til att Österlen är Sveriges glesast befolkade storstad :)
2 0 Från Sushikartan.se