Välj kartsajt: sushi

Yasuragi Hasseludden

4.2 i snittbetyg (18)

Ät sushi i en enkel och ren miljö samtidigt som du tittar ut över Höggarnsfjärden, och avsluta med en avkopplande massage eller någon annan japansk aktivitet.

Adress: Hamndalsvägen 6, 13239 Saltsjö-boo
Tel: 08-7476100
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 12 gånger på 3 månader har restaurangen grusat upplevelsen, katastrof, smaklöst och felskuret kött som var oätligt? Förrätt utan smak, jag klagar sällan, men detta är under all kritik

  0 0 2021-09-05 kl. 15:48
 • Betyg: 5Hela platsen andas Japansk genuin lyx.
  Stillsam ro och kvalitet. Maten är som sammetslen njutning i gommen.
  Smaken gudomlig. Ett av Sveriges i toppklass absolut bästa på Japansk mat
  Inget annat är jämförbart.
  Just nu serveras en gudomlig middagsbuffé om man inte beställer tepaniaki.

  2 1 2016-09-14 kl. 09:07
 • Betyg: 5Tepanyakirestaurangen är helt fantastisk. Det här är en högklassisk restaurang som står sig gott i konkurrensen med Stockholms bästa restauranger. (Jämför nu inte snittbetyget på denna restaruang med snittbetyget på den lokala pizzeria.)

  1 0 2013-02-08 kl. 15:24
 • Betyg: 5Jag var här & åt en 4-rätters middag i restaurang Tokyo & det var bland det godaste jag ätit:)
  Trevligt bemötande från start till slut ( och ändå var jag den som lämnade restaurangen sist, en stund efter att de egentligen stängt.. )
  Min servitör var toppen!! Gav tips och var personlig på lagom nivå! Hög servicenivå!
  Min vegetariska måltid ger jag helt klart högsta betyg!!!
  SÅÅÅÅÅ GOTT rakt igenom!!
  Jag kommer garanterat äta här igen!
  Tusen tack för en riktig fullpoängsupplevelse!!

  2 0 2012-04-09 kl. 14:03
 • Betyg: 5Hasseludden är en upplevelse för både kropp och själ. Maten är helt fantastisk och deras sushi är den bästa jag ätit. teppanyakimiddagen är en härlig upplevelse med kockar som verkligen kan sin sak. All personal är mycket kunniga inom sina områden.

  Men man får ej heller glömma allt det övriga med bad, massage och olika aktiviteter. Rummen är enkla men otroligt sköna och tysta.

  1 0 2011-10-10 kl. 12:22
 • Betyg: 4Har inte övernattat på Yasuragi Hasseludden, men badat inne och ute i deras fantastiska pooler! Även gått två pass i meditation vilket var jätteskönt! Vi har även avslutat en halvdag med att vara med och tillaga samt äta en god Japansk måltid under sakkunnig ledning. Det har varit fantastisk trevligt och avkopplande båda gångerna jag varit där! Missa inte det varma badet utomhus, som är särskilt häftigt på vintern! Man ser Finlandsfärjorna glida förbi och snön yr utanför! Häftig upplevelse faktiskt.

  0 0 2011-09-05 kl. 10:45
 • Betyg: 5Att vistas och uppleva Yasuragi är underbart! Vad gäller maten så rekommenderas Teppanyakimiddagen där man sitter framför en kock som tillagar maten på äkta japanskt manér.

  Sammanfattat var maten ljuvlig! Det blev confiterad fläsksida med senap & misosås till förrätt, ankbröst med sambalsmör till huvudrätt och en belgisk (?) chokladkaka med tillhörande grädde med grönt te i, till efterrätt.

  Just Teppanyakimiddagen är verkligen en upplevelse, i likhet med Grill, Restaurang Kungholmen - men närheten till kocken gör det hela mer spännande.

  Ett av mina favoritställen i Stockholm!
  Confiterad fläsksida med senap & misosås Kocken eldar lite på ankan. Lukten var gudomlig! Ankbröst med sambalsmör. Galet gott! Mastig

  0 0 2011-05-23 kl. 14:15
 • Betyg: 5Underbart ställe med helt fantastisk mat. Sushiskolan kan varmt rekomenderas! Mycket trevlig tepanyaki.

  0 0 2011-04-08 kl. 17:23
 • Betyg: 4Restaurang Tepanyaki på Hasseludden är en liten pärla. Jättegod sushi (bland det bästa sushiriset jag ätit!), men den stora höjdaren var tepanyaki-middagen. Mums! Och supertrevlig var kocken vid vårt tepanyaki-bord som med stor passion berättade om alla stegen i matlagningen. Rekomenderas varmt!

  2 0 2011-03-13 kl. 12:33
 • Betyg: 4Yasuragi, ett himmelrike på jorden, speciellt om du lyckas åka dit när det inte är så fullt med folk. Kitenbandet är inte så vanligt i Sverige, men det är roligt. Sushin är god, de har mycket olika sorters fisk och kockarna brinner verkligen för att göra god mat! Härlig upplevelse, kitenband som avslutning innan hemåkning är att rekommendera! Kan även rekomendera deras Sushikurs, där bjuds på god sushi och många roliga historier om hur sushi egentligen skall lagas, exempelvis skall riset svälla ett dygn innan tillagning, något som knappast äger rum hemma.

  1 0 2009-08-26 kl. 08:43

De som går hit besöker även:

   Sushi Zen
Stockholm
   Alfredos Bakficka
Stockholm
   Japansk Restaura...
Sundbyberg
   Pong Bar & Sushi
Stockholm