Välj kartsajt: sushi

Sushibar 2

2.6 i snittbetyg (25)

Nyligen öppnad mitt i Kungsmässan, som blev utnämnd till årets köpcentrum 2008. Lunchpriser mån-fre kl 10.00- 14.00.

Adress: Kungsmässans köpcentrum, 43432 Kungsbacka
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Helt ok sushi men så tråkigt bemötande av kvinnan som tog betalt :-( väldigt sur & rykte betalkortet ur handen på mig. Erbjöd inte misosoppa trots ganska dyra sushi & var väldigt snäsig.

    0 0 2019-11-07 kl. 05:11
  • Betyg: 3Enkel sushi på snabbmatvis. Rullarna är goda och philadelphiarullen är underbar. Dock handlar jag inte när kvinnan står i kassan. Varje gång bråkar hon med någon. Killarna som jobbar där är bättre.

    0 0 2019-02-17 kl. 14:21
  • Betyg: 5Varit här många gånger och alltid lika god sushi! Snabb och bra service.

    0 0 2018-08-11 kl. 14:17
  • Betyg: 2Litet anspråkslöst ställe långt inne i Kungsmässan. Språkförbistringen är väldigt påtaglig tyvärr - egentligen borde de ha en anställd som kan flytande svenska - så man måste upprepa flera gånger vad man vill ha.

    Små bitar och även om de har en frisk konsistens så finns det egentligen ingen tyngd i smakväg. Jag blev inte mätt på 10 bitar och 90 kr för det är överpris.

    Sitter man där så finns det kanske utrymme för 10 pers vilket är lagom. Stolarna - som liknar barstolar man sitter högt uppe på, tyckte jag var lite oberäkneliga då de kändes hala, en förestående olycka är inte långt borta.

    0 0 2017-09-11 kl. 11:55
  • Betyg: 1Katastrofal service. Kvinnan som stod bakom disken hade noll servicekänsla.
    När jag beställde lösa bitar (ej från lunchmenyn) suckade hon tungt & sa det kostar extra! Kunder bakom mig ville byta bort en sort, då fick hon ett fullkomligt frispel & började gorma på henne om att det inte gick! En annan kund fick fel, då började hon skrika om att hon INTE fick byta (trots att det var hon själv som hade lagt i fel...)
    Ledsen men hit kommer jag ALDRIG att gå igen. Det borde ingen göra!

    0 0 2017-08-09 kl. 14:54
  • Betyg: 5När jag frågade om dom hade glutenfri soya till min sushi bad personalen mig att sitta ner och vänta. Efter 5 minuter kom dom tillbaka med en glutenfri soya (tydligen köpt in någonstans i närheten) och bad om ursäkt för att jag fick vänta. Bra service!!

    0 0 2017-05-14 kl. 07:23
  • Betyg: 1Beställde en utan räkor och crabfish samt en normal. Fick en normal och en med dubbel crabfish. Sa till och dåtid tiden surkärringen surt och skällde på oss. Sedan började de lägga upp med räkor igen och då sa jag till att jag fortfarande inte tål det. Då plockade hon bort räkan och skulle lägga upp lax. Sa att det funkar inte så när det redan varit räka på riset. De frågade om de skulle ta nya handskar oxå o jag insisterade. När vi betalade la hon på 20 kr för besväret och för handskarna. När jag klagade sa hon att vi inte var välkomna mer. USEL service och jag skäms å hennes vägnar..

    3 0 2016-07-29 kl. 21:32
  • Betyg: 1Till ssaraholsson nedan.
    Recensioner är från de upplevelser vid besöket vid tiden man upplevde bemötande,smaken,atmosfären e t c. Det du upplevde och det vi alla andra blivit behandlade är vår syn på besöket. Därför är det viktig att ALLA som besökt stället ska ger sin syn och betyg individuellt. Det är ägarinnan som driver stället det är fel på. Hon är girig och oförskämt. Dålig mat enlig min mening. Kass service enlig mig,mina vänner och bekanta. Vi äter inte där av våra anledningar. Du får gärna gillar killen om du vill. Men klandra inte våra recensioner. De kan inte göra Sushi.

    4 1 2016-04-28 kl. 05:11
  • Betyg: 2Köpt sushi här några gånger för att det ligger så bra till, men personalen är aldrig trevlig och aldrig några leenden! Jobba på imagen för eran sushi är medelmåttig!

    2 0 2015-03-13 kl. 14:16
  • Betyg: 2Har bestämt mig för att inte handla här längre! Efter otrevligt bemötande vid flera tillfällen har jag nu fått nog. Sushin har varit OK, men att betala extra för ingefära, när man nästan inte får något till att börja med känns snålt när priserna är väl tilltagna från början. Men det är absolut det otrevliga bemötandet från kvinnan i kassan som gjort att jag bestämt mig för att köpa sushi någon annan stans.

    1 0 2014-07-02 kl. 10:30

De som går hit besöker även:

   Lilla Tokyo
Göteborg
   Sushi King
Mölndal
   Lotus Thai Sushi...
Göteborg
   Slimfood
Göteborg
   Sushi Kaze
Göteborg
   Usagi
Göteborg