Välj kartsajt: sushi

Oishi Sushi Wok

2.0 i "vägt snittbetyg" (3)

Oishi Sushi Wok är en asiatisk sushi- och wokrestaurang i Brottby.

Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 2Killen i kassan är lite konstig. Maten smakar för det mesta ok. Inte bättre än så. Det luktar inte bra i restaurangen. Räkna med klädbyte. Beställde lax. När jag var inne på Ica bredvid medan maten blev klar står killen i kassan och handlar fryst Felix-lax bakom mig. Känns lite väl sammanträffande.

  0 0 2019-07-23 kl. 16:29
 • Betyg: 2Rätt god mat men små portioner och otrevlig kille i kassan som verkar tycka att det är jobbigt med att de får betalande kunder.

  0 0 2016-09-06 kl. 16:39
 • Betyg: 1Helt bedrövligt! Beställde friterade tigerräkor. Fick platta utbankade,fettdrypande överpanerade f.d tigerräkor. Smakade bara fett och räksmaken infann sig inte. Till det serverades torrt vanligt ris.Påpekade att vi var missnöjda och det var oätbart. Blev erbjuden att beställa något annat men aptiten var förstörd efter att ha tagit 2 tuggor av denna vädervärdiga rätt och vi hade en läskig fettsmak i munnen.. Inga pengar tillbaks eller nån ursäkt erbjöds. Sa att jag tycker man ska informeras om detta ´tillagningssätt´ innan men fick då till svar .-Så gör vi här.
  Missnöjd kock med fru 0 stjärnor

  0 0 2016-07-03 kl. 12:08