Välj kartsajt: sushi

Dingdong

2.2 i "vägt snittbetyg" (4)

Enkelt sushi- och dumplingställe, öppet endast dagtid vardagar.

Adress: Sveavägen 151, 11345 Stockholm
Tel: 08-309090
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3Mycket pålägg - lite ris. Bra eller dåligt? Hur ska det vara egentligen? Läget ligger lite off men de var vänliga och det var inget fel på smaken och fräschheten i bitarna. Känns som nyöppnat.... Läs hela recensionen på http:/

  0 0 2013-01-13 kl. 09:34
 • Betyg: 1Köpte två deals från groupon. En sushi och en dumplings.
  Sushin var den sämsta jag ätit. Det var lite ris som inte ens var ihopbakat till en boll. De gick sönder bara man tittade på dem. Ovanpå risen låg en stump från nån billig crabstick utan smak. De andra bitarna såg hemska ut och smakade värre.

  Dumplingarna var hårda som sten. Fyllningen var något hårt torrt kött och inga grönsaker. Skalet måste varit gammalt för det var hårt nog att använda som en hammare.

  Jag skulle inte ens äta här om jag fick betalt.

  0 0 2012-11-19 kl. 18:05
 • Betyg: 2Hade köpt två Groupon-kuponger och bestämde mig för att utnyttja dem vid ett och samma tillfälle. Obligatorisk förhandsbeställning, men den som svarade ville uppenbarligen inte prata i telefon utan lade på luren om och om igen. Jag chansade och åkte dit. Fick mina dumplings - men frysta! Ägaren hade kanske tagit på sig (blivit pushad att acceptera) för många deals. Minst hälften av dessa dumplings var vegetariska och dessa var, till min besvikelse, fyllda med en övervägande del selleri, vilket är en av de värsta grönsaker jag vet. Jag testar något annat ställe nästa gång.

  1 0 2012-11-15 kl. 14:56
 • Betyg: 1Köpte en 30-bitars Groupon. Det var den klart sämsta syskon jag köpt sen jag testade ICA-sushi för många år sedan. Riset var kvalmigt och utan smak, bitarna höll inte ihop, allt såg grått och ledset ut. Tyvärr har jag en Groupon till. Osäker på om det ens är värt att hämta ut den. Men... kanske hade de bara en dålig dag?

  1 1 2012-10-21 kl. 22:48