Välj kartsajt: sushi

Gari Sushibar

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Sushikartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Fint inredd sushibar i Kungälv, med många alternativ på menyn. Sushin är fräsch och bereds a la minute av erfarna kockar. Här serveras även varm mat och desserter. På sommaren har de en fin uteservering mot solsidan. Restaurangen ligger mitt i centrala Kungälv med stor gratisparkering. Öppet varje dag.

Adress: Södra gränden 2, 44230 Kungälv
Tel: 0303-13111
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe (sid 3):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Komunikationsproblems-varning! Beställ en sak och få en annan.
    Lite svårläst meny dessutom. OK sushi dock, kocken vet vad hon gör! Ofta mycket fint serverat.

    0 1 2009-02-03 kl. 21:34
  • Betyg: 2Lite degigt ris som kunde ha lite mer vinägersmak. Inte speciellt god misosoppa. Goda fiskbitar (lax & tonfisk).. Fräsch lokal.
    Största missen var dock att jag speciellt bad dem byta ut bläckfisken mot något annat och jag fick ändå bläckfisk. Eftersom jag var ända gästen berodde det inte på stress eller sammanblandning. Jag orkade inte ens klaga.

    0 2 2008-09-09 kl. 17:53
  • Betyg: 5Bästa stället på länge. Modern och fräsch inredning med lugn asiatisk musik i bakgrunden. Meny som passade alla i familjen!

    0 0 2008-07-31 kl. 23:30
  • Betyg: 5Åt en sen lunch här idag: Misosoppa (20kr) och Bento (119kr), båda mycket goda. Jag är imponerad!Bento-låda på Gari Sushi i Kungälv Gari Sushibar Laxsallad på Gari Sushibar

    1 0 2008-05-29 kl. 12:57
  • Betyg: 3Mycket trevlig miljö med japansk musik i bakgrunden. Dock inte speciellt god sushi, den smakade lite torrt. Ett plus för att dom även serverar andra rätter för dom som inte gillar rå fisk ^^

    1 0 2008-05-27 kl. 03:37
  • Betyg: 1Nytt ställe i Kungälv. Har inte varit där personligen, men vi fick gäster hem på besök som hade med sig sushin därifrån. Den av många så omtyckta biten med lax ingick knappt i deras olika set. Och så var de kinkiga när vi ville byta. Å andra sidan så hade de många mer ovanliga bitar, men de var inte speciellt goda. Inte för att det är det viktigaste i sushi, men misosoppan var en katastrof. Den var jättesöt (!?) och innehöll absolut ingen tillsats av den speciella misosmaken. Kocken måste ha skämtat. Jag ska ge det stället en chans till och gå ditt själv, men just nu så blir det bara en etta.

    0 4 2008-05-15 kl. 13:30

De som går hit besöker även:

   Tai Lee
498 meter bort
   Harmoni Sushi
Göteborg
   Asienköket
Göteborg
   Sushibar i Örebro
Örebro
   Spice Kitchen Thai
670 meter bort

Andra sushi-ställen i närheten:

De som gillar Gari Sushibar gillar även:

   VRÅ
Göteborg
   Ai Sushi
Göteborg
   Sushi Sendai
Göteborg
   Yokohama
Göteborg
   HOZE Restaurant
Göteborg
   Sushi Minami
Varberg

Visa alla sushi-ställen nära...