Välj kartsajt: sushi

Yukai

3.6 i snittbetyg (57)

Yukai är en harmoniskt inredd, lugn japansk restaurang i närheten av Möllevångstorget. Yukai har en bred sushimeny, men även andra japanska rätter. Priserna är överkomliga - en huvudrätt kostar strax över hundra kronor. Det finns ett bra utbud av öl, vin - och sake.

Adress: Bergsgatan 35, 21422 Malmö
Tel: 040-231718
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe (sid 6):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 2Yukai - Meny känns seriös och atmosfären är mysig. Det finns sake, te och en hel del övriga asiatiska drycker att beställa till maten.

    Sushin ser ok ut när den är upplagd men man blir besviken när man tar i dem. På flera bitar är riset väldigt hårt packat och generellt är fisken bara lagd löst på riset. Kombinationen av att riset är hårt packat och lite överkokt gör det segt att tugga. Fisken var ok men inget mer.

    Övrigt: Varmrätterna är bättre än sushin.

    1 0 2010-03-24 kl. 21:07
  • Betyg: 1Riktigt dåligt, sushiriset var överkokt och alldeles för sött. Ålen smakade gummi, crabsticks luktade ruttet, avokadon var mörkbrun. Omöjligt för mig som gravid att äta detta. Klagade hos yukai men dom slängde luren på mig. Ingen service what so ever! Vill ni bli magsjuka så beställ från dom uschhhh

    0 0 2018-09-28 kl. 20:03
  • Betyg: 1Mina barn och jag beställde två olika sorters sushi i eftermiddags och ligger nu matförgiftade alla tre.
    Ni får se över hanteringen av maten

    0 0 2017-08-28 kl. 18:48
  • Betyg: 1Ett OK ställe med trevlig personal, men tyvärr har maten lite eller ingen koppling till smaken av japansk mat. Vi har bott i Japan i flera år och går gärna och äter japanskt här hemma, men det vi åt på Yukai - nudelsoppa, tempura, gyoza och yakitori smakade i varje fall inte japansk mat. Tempuran var OK men för tjockt skuren, yakitorin och gyozan var helt andra rätter än de japanska originalen men gick ner. Nudelsoppan var helt oätligt.

    2 4 2014-01-06 kl. 11:58
  • Betyg: 1Uruselt. Sushin smakade inget. Måtte va det tråkigaste på länge. Servitrisen skrev inte ner vår beställning så det blev såklart fel. hir kommer jag aldrig gå igen. Dock såg jag några andra som beställde in något brunt pinn-liknande. Kanske det man borde beställt på denna restaurang?

    0 0 2011-11-09 kl. 14:48
  • Betyg: 1Som sushiställe: fruktansvärt. Jag har varit där en gång, kommer aldrig gå dit igen. Ni som tycker att jag är hård, betänk detta: Hårt packat ris, går ej att skilja på riskornen, smaklöst och strävt ris. Det kom till en punkt där jag inte kunde få ner mer ris överhuvudtaget och åt bara fiskbitarna.
    Fisken var inte äcklig men långt ifrån nånting som jag kommer tillbaka för att prova igen som sashimi.
    De hade många olika sorters fisk men servitrisen äter inte rå fisk och kan inte berätta om dem.
    Gyozas till förrätt var underbart goda däremot, men det är ju inte sushi så det höjer inte betyget.

    1 2 2011-01-17 kl. 20:00
  • Betyg: 1Har testat 2 gånger på lunchen. Maskinpressat (alldeles för hårt) ris. Dålig marinad. Ingen wasabi mellan ris och fisk. Fin fisk och andra råvaror. Mycket tråkig lunchsushi. Vågar inte prova en gång till. Är det bättre på kvällen?

    0 0 2008-08-22 kl. 07:00

De som går hit besöker även:

   Saiko
600 meter bort
   N3 Västra Hamnen
3180 meter bort
   Shogun Restaurang
Stockholm
   Hai
883 meter bort
   Ai Sushi
Göteborg
   Sea Street Sushi...
Sundsvall