Välj kartsajt: sushi

Norman´s Deli - Hansa

1.8 i snittbetyg (5)

Normans deli är - som namnet antyder - en deli. Här kan man kan köpa bland annat sushi, thairätter, pasta, fiskrätter, bagels med mera. Norman:s ligger inne i Hansa-gallerian, på nedre planet. Servering med utsikt över gallerians shoppingområde. Maten är speciellt populär som take-away. Norman:s ordnar även catering till konferenser och fester.

Adress: Malmborgsgatan 6, 21138 Malmö
Tel: 040-973511
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 1Riset är mycket torrt efter flera timmars väntan i kyl på att bli såld. De förvarar dessutom sushin öppet på brickor utan något skydd över, i samma kyldisk som annan mat. Men det sämsta och vidrigaste med Norman´s Deli är, att de nigiribitar de inte säljer plockar de bort toppingen ifrån och sparar dem till dagen efter för att återanvända. = p Jag undrar hur många dagar i rad de gör så? Men det märks att både deras personal och kunderna som köper deras sushi inte har någon genuin kunskap om denna konstart. För djävligt! Hade jag kunnat ge dem inga stjärnor alls eller minus hade jag gjort det.

  13 0 2012-07-21 kl. 23:03
 • Betyg: 2Bör väl inte recenseras som sushi restaurang. Bitarna är tråkiga men erbjuds väl mest som komplement till övrig mat. Denna är helt ok men personalen är lite nonchalant. Man får ungefär vad man kan förvänta sig.
  Etta som sushiställe, etta för personalen och en trea för övrig mat (om man ser det som take home dinner) ger en tvåa totalt

  2 3 2009-01-16 kl. 23:49
 • Betyg: 3normans deli är ingen sushi restaurang och jag kan hålla med om att personalen inte har någon större erfarenhet om sushi. De har sushi för att kunna erbjuda det till de som vill ha. Sushin görs dock ny varje dag klockan tio. det här med att de sparar bitarna till nästa dag är inte sant. Jag vet detta då jag jobbat där själv. Bitarna som är över slängs varje kväll när de stänger. Fisken som används kommer med leverans på morgonen och de i köket gör sushin själv. Dock ligger den i kylen i montern från tio till sju så torr kan den säkert vara senare på dagen.

  0 5 2008-08-24 kl. 13:44
 • Betyg: 1Det här är hemsk sushi. Samma sushi finns i kyldiskarna på ICA och dylikt till halva priset. Nä inte inte den. Dom har annan mat som är god.

  4 0 2008-08-22 kl. 12:33
 • Betyg: 2Iofs inte ätit där på länge. Men här är färdiga sushibitar som man får välja. Stora bitar, ok smak.

  0 4 2008-05-09 kl. 15:45