Välj kartsajt: sushi

Sushi och Te

3.6 i snittbetyg (9)

Ett sushiställe i centrala Piteå.

Adress: Prästgårdsgatan 29, 94132 Piteå
Tel: 076-8378744
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Mycket olika sushi att välja mellan, från rullar till ´bitar´. Halstrade laxen godast i min mening. Trevligt litet ställe med god soppa och trevlig personal.

  0 0 2017-02-20 kl. 16:28
 • Betyg: 4Lite ojämnt i kvalitén. Ofta väldigt god sushi, men lite då och då är helheten på smaken sisådär tex hård fisk och bitar som faller isär. Vegetariska bitarna är riktigt bra, dock inte så stor variation på dem. Första året var personalen riktigt otrevlig och såg ut som att de jobbade i helvetet... Men nu när det anställts mer folk så verkar alla lite gladare. Jag rekommenderar Sushi och Te, men öppnar något fler sushiställe i Piteå så får de nog svårt att konkurrera om de inte blir mer jämn i bemötande och kvalité på bitarna. Skulle gärna se att det serverades sjögrässallad och sashimi också.

  1 0 2013-10-20 kl. 10:02
 • Betyg: 3Väldigt god gunkan med laxröra och halstrad lax. Riset lite i hårdaste laget (vid mina två besök) men ändå gott. Soppan god och servicen helt ok. Men den ´naturella´ laxen var skuren konstigt, troligen på fel ledd. Lite förvånande eftersom all den ´andra´ laxen, den halstrade och de med såser var fin och skuren rätt. Trevligt med 2 extrabitar vid incheckning.
  Lite tråkig lokal (med få platser) men ljust och fräscht. Lite dyrare, men å andra sidan finns ingen konkurrens i Piteå.
  10 bitar nigiri

  0 0 2013-04-24 kl. 15:53
 • Betyg: 4Väldigt bra sushi! Många olika sorter, trevligt ställe och trevlig personal.

  1 0 2013-04-02 kl. 10:30
 • Betyg: 5Bättre och bättre för varje gång. Keep up the good job. ;O)

  2 0 2012-04-13 kl. 08:02
 • Betyg: 5Prisvärt, riktigt god och välgjord sushi!

  3 0 2012-03-27 kl. 17:24
 • Betyg: 4Nu var det ett tag sedan jag åt här, men jag minns kvaliteten som helt ok. Jag har Kojis i Luleå som referenspunkt för riktigt bra sushi, och i jämförelse med honom/dem så har detta ställe fortfarande lite att jobba med. Fisken kändes inte helt färsk, aningens mjuk, och riset var lite hårt, men snyggt upplägg. Det är absolut godkänt, jag har varit med om betydligt värre, tror till och med att de flesta skulle uppleva kvaliteten som bra. Lokalen är öppen och ljus, med ett mysigt litet krypin som rymmer ett lite större sällskap. Jag ska nog testa dem igen när jag är i stan nästa gång! =)

  3 0 2011-10-24 kl. 21:18
 • Betyg: 3Det här stället har blivit betydligt bättre än det var i början. Jag tycker att sushin som serveras är god och varierande, även om jag smakat sushi som varit ännu godare. Det är i alla fall väl sammansatta och smakrika bitar. Personalen bjuder på ett helt annat mottagande nu än i början, helt klart till det bättre.

  Jag älskar sushi men har varit tveksam till stället ett tag och har därför inte ätit där på några månader, men när jag idag besökte dem igen så blev jag positivt överraskad. Stark trea!

  1 0 2011-03-16 kl. 12:14
 • Betyg: 3Äntligen en sushi-restaurang i Piteå! Sparsmakad inredning som låter maten glänsa och komma till sin rätt. Saknade sittdynor på fönsterbänken. Mjukare för baken och gästvänligare intryck. Sushin var mycket vackert arrangerad på tallriken. Misosoppan god. Riset hade lite för mycket tuggmotstånd, (men det kan ju variera) det var alldeles för lite vinägersmak sältan tog över. Det resulterade i obalans mellan smakerna. Jag föredrar rå fisk på mina nigiri, men det var spännande att pröva Sushi & Te´s olika övriga varianter. Jag kommer iallafall tillbaka.

  2 1 2010-10-12 kl. 18:46

De som går hit besöker även:

   Asian Sushi Bar
Västerås
   Yohei Ya
Västerås
   Sushi Yama
Västerås
   Jin Thai
Borlänge
   Edo Japansk Rest...
Stockholm
   Restaurang Soya
Västerås

Andra sushi-ställen i närheten:

De som gillar Sushi och Te gillar även:

   Sushi & Te
Boden
   Umai Sushi Bar
Halmstad
   Ming Sushi
Halmstad

Visa alla sushi-ställen nära...