Välj kartsajt: sushi

Art Sushi

3.9 i snittbetyg (52)

God sushi till alla - är mottot för denna etablerade sushi-restaurang som har take-away och uteservering. Fräsch sushi samt varma rätter som yakiniku och yakitori. Serverar även sashimi, sjögrässallad och bentolådor. Beläget mitt i Lindhagen och välkomnar gäster från alla håll. Besök gärna hemsidan ifall ni vill se menyn och beställa något i förväg på www.artsushi2.se

Adress: Lindhagensterrassen 23, 11218 Stockholm
Tel: 08-12202323
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe (sid 6):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 1Laxsushin va trisst och min fru beställde kyckling spett som de värmde i micron med riset. Den gick inte o äta. Slemmig och direkt äcklig.

    0 6 2015-07-11 kl. 16:47
  • Betyg: 1FRUKTANSVÄRT dålig service. Killen som jobbade varken hälsade eller tittade upp när jag kom in. Han bara suckade åt min beställning och visade inte på något sätt att han förstått mig. Kände mig allt annat än välkommen, vilket jag uppenbarligen inte heller var. Funderade starkt på att gå därifrån utan att vänta på att beställningen skulle bli klar. Tyvärr vann hungern. Hans beteende gav mig ångest på riktigt och killen kan i det närmsta jämföras med en dementor som sög all glädje ur de som kom in. Sushin var medioker och inte värd besväret, dvs att utstå denna horribla service. Skärpning!

    0 6 2015-02-16 kl. 12:04

De som går hit besöker även:

   Katana Sushi och...
832 meter bort
   Raw Sushi och Gr...
1166 meter bort
   Asian Sushi Bar
Västerås
   Bamboo Palace
2993 meter bort