Välj kartsajt: sushi

Mr. Chang´s Baozi & Sushi

3.3 i "vägt snittbetyg" (4)

Sushi i olika varianter samt andra Japanska maträtter så som Yakiniku, Yakitori och Baozi med mera.

Adress: Mariedalsvägen 32G, 21745 Malmö
Tel: 040-6937786
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Grymt underskattat sushiställe! Kanske inte sushi i världsklass, men det är stora bitar och lagom bra för det billiga priset man betalar, särskilt om man har i åtanke Malmös (allmänt krassliga) generella sushikvalitet. De är åtminstone konsistenta i deras standard, inte bra ena dagen och helt oätlig nästa som på vissa ställen.

  Fisken kan dock vara lite frusen ibland och det är inte mycket till kundservice vad det gäller personalen, men när jag varit där har de alltid varit tysta och artiga.

  Kan inte säga att det är den bästa sushi jag har ätit, men prisvärt är det!

  0 0 2013-01-25 kl. 09:46
 • Betyg: 4Det blir en del sushi från Mr Chang´s då det är den som ligger närmst min bostad. Smakar som typisk sushi. Det brukade vara större bitar förr i tiden, men nu är det ´vanlig´ storlek på dem. Om det är något man ska klaga på så är det att man får lite färre räkbitar i sin låda än på andra ställen. Det är dock tämligen prisvärt i jämförelse med närliggande ställen. Rekommenderas!

  1 0 2011-02-21 kl. 22:31
 • Betyg: 1Fisken var frusen (!) och riset var varmt.

  Jag äter mycket sushi och brukar inte klaga.... men det här kunde jag bara inte äta!

  Personalen var inte alls tillmötesgående då jag var tvungen att klaga. Jag hade gärna fått ny (ej frusen) sushi.. men i stället försvara de sig med att temperaturen på kylboxen var tvungen att vara låg och jag fick pengarna tillbaka.

  Jag blev även irriterad på personalen redan INNAN jag fått min mat, då de var väldigt högljudda och verkade bry sig mer om vad de skulle hitta på efter arbetet, än att skapa en trevlig atmosfär för kunderna.

  Nej, undvik som pesten!

  0 3 2010-09-06 kl. 13:01
 • Betyg: 3Lite väl stora riskuddar. Mycket mat för pengarna dock. Orkade inte alla 12 bitarna trots att jag var jätte hungrig. Gillar inte riktigt att det var sesamfö på alla bitarna. Soppan var ok men inte mer, ingick i priset. Klart godkänt iallafall!

  1 0 2010-03-24 kl. 14:13

Andra sushi-ställen i närheten:

De som gillar Mr. Chang´s Baozi & Sushi gillar även:

   Sushi Yama
Stockholm
   Kohai Sushibar
Malmö
   Miso sushibar
Malmö
   Minato
Malmö
   Pleasure Food
Malmö

Visa alla sushi-ställen nära...