Välj kartsajt: sushi

Restaurang Kungsholmen

3.0 i snittbetyg (11)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Sushikartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Restaurang Kungsholmen på Norr Mälarstrand inhyses i en stor och häftig lokal designad av Thomas Sandell. Restaurangen har plats för 200 personer. På menyn finns bland annat spännande modern mat, sushi och grillat. Baren gör högklassiga drinkar.

Adress: Norr Mälarstrands Kajplatser 464, 11220 Stockholm
Tel: 08-50524450
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Det är inte Melkers bästa restaurang. Men håller ändå hög klass.
  Roligt med de olika matstationerna även om det tar en god stund att få maten :)

  0 0 2011-09-22 kl. 13:25
 • Betyg: 3Trevlig miljö, dock ganska hög ljudnivå. Servicen OK men inte så mycket mer. Förstår inte riktigt idén med att maten skall lagas i olika kök. Det ser man ändå inget av när man sitter vid bordet, det är en vanlig meny, bara ovanligt spretig. Maten håller helt klart en godkänd standard men det är inget som sticker ut. Lite småtrist men gott, skulle jag säga...

  0 0 2011-09-13 kl. 22:28
 • Betyg: 2En tvåa är egentligen ett överbetyg för min upplevelse på Kungsholmen men förrätten, rökt sparris, passade väl ihop med vinet som rekommenderades. Trots (fler än ett) samtal för att försäkra oss om att de kunde erbjuda ett vegetariskt alternativ visste varken serveringspersonal eller någon av kockarna vad de skulle hitta på. Jag fick själv föreslå huvudrätt och efterrätt. När vi just satt skeden i efterrätten får vi höra att vi måste lämna bordet om tio minuter, något som aldrig stått klart för oss vid bordsbeställning eller servering. Miljön var stökig, svårt att höra vad som sades.

  0 0 2011-06-29 kl. 22:30
 • Betyg: 4Ett riktigt skönt ställe att hänga på med vänner efter jobbet eller på en företagsmiddag.

  Ljudnivån kan som sagt bli ganska hög, men fördelen med den öppna ytan är också att man ser de ´stationer´ där maten tillagas, oavsett om det nu är slow food, fast food, sushi, grill eller vad man nu vill äta.

  Maten i sig var riktigt god! Hög kvalitet, goda smaker. Ett rött zinfandelvin till lammsouvlakin var ett gott val. Däremot kunde tsatsikin ha fått spetsas mer med vitlök. Efterrätten var också ruskigt god (crème brûlée).

  Rekommenderas starkt.
  Lammsouvlaki grekisk sallad (minimal dock) och rött vin. Mycket gott!

  0 0 2011-05-13 kl. 08:02
 • Betyg: 4Innan vårt besök här var jag skeptisk, men jag blev glatt överraskad.
  Lokalen är lite stor, så det blir rätt hög ljudnivå och känns rätt rörigt. Att maten tillagas i olika små köksstationer är både bra och dåligt, en i sällskapet fick vänta en stund på en del av en maträtt. Jag åt löksoppa från slow food-menyn, och skogssvamppizza från fast food-menyn. Den dyraste pizzan jag ätit hittils i mitt liv.

  0 0 2011-03-14 kl. 13:39
 • Betyg: 4Har nyligen gjort om sin meny och satsar nu på lite annorlunda smårättskoncept med svensk och asiatisk blandning; lätt experimentell med annorlunda blandningar. Stort plus för möjligheten att avsmaka lite av mycket. Mycket blandade kategorier gäster i alla åldrar. Något stökig lokal då den i princip består av ett stort rum - skulle vinna på att delas av. Snabb och effektiv personal, men lite väl stressade...

  0 0 2011-01-14 kl. 23:37
 • Betyg: 4Väldigt bra mat. Kul koncept. Bra betjäning, förutom vissa diskplockare. Önskar jag fick äta här oftare!

  0 0 2010-11-30 kl. 16:34
 • Betyg: 5Kungsholmen håller hög kvalitet på maten som skickas ut och kul med mat från så olika delar av världen. Gör att det är lätt att gå ut med flera människor med olika smak.
  Sushin blir bara bättre och bättre med innovativa rullar samt toppingar. Vare sig du vill ha bara räka (scampin som används köps in rå och skalas samt kokas på plats) och lax eller anklever, hjärtmussla,eller varför inte en carpacciomaki? så finns det att få på Kungsholmen. Gå fram till sushibaren och fråga om dagens rullar och olika fiskar på menyn, fråga vad som kan göras, om du vill ha flamberat eller en helvegetarisk.
  !

  0 5 2010-10-21 kl. 11:51
 • Betyg: 4Maten på kungsholmen är divine men mysfaktorn låg. Uppmärksam serviceinriktad personal som tar väl hand om dig.

  0 0 2010-10-02 kl. 17:51
 • Betyg: 2Maten jättebra men servicen har mycket att önska. Vid ankomst: ´Vi har försökt ringa på mobilen men du svarade inte´ samt bli upplyst om att man förväntas vara klar klockan 21. Känner man sig välkommen då?? Tur att de amerikanska gästerna som var med inte förstod detta.
  - Långsam service (servitrisen som var jätterar hade alldeles för många bord).
  - Trist och oproffsig detalj; Min gäst fick in 14 sushi trots beställning på 7. Istället för att erbjuda att behålla tallriken men betala för 7 så tar servitrisen ut och byter. Också pinsamt inför de amerikanska gästerna. :(

  0 0 2010-10-02 kl. 09:10