Välj kartsajt: sushi

N3 Västra Hamnen

2.6 i snittbetyg (6)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Sushikartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. N3 Västra Hamnen serverar en bred meny av extravagant, nytänkande sushi och moderna japanska maträtter. De blandar det estetiska, stilistiska i sushin med sin egen touch.

Adress: Vimpelgatan 29, 21114 Malmö
Tel: 040-6200510
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe:

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 3Omfattande meny med många nytänkande varianter på sushirullar. Ganska tråkig atmosfär med mer fokus på att vara modernt och trendigt än att vara asiatiskt. Riset känns lagom tillagat, nykokt och är lite fuktigt vid serveringen. Synd nog är riset till synes inte alls smaksatt.

    Jag testade fyra varianter på rullar som alla visade sig antingen innehålla eller ha något majonnäsliknande på sig. Det extra fettet gjorde det ganska kladdigt och osmakligt. jag testade fyra olika fisk-nigiri som alla var ganska vattniga och smaklösa.

    Övrigt: Dyr parkering och dålig möjlighet till kollektivtrafik.

    3 0 2009-02-14 kl. 19:06
  • Betyg: 2Recensionerna varierar vilket får mig fundersam. Är det bättre på kvällen än på dan? Bättre om man äter där än om man tar med? Finns det olika sushikockar här och är det skillnad mellan dem?
    Sushin jag köpte var inget extraordinärt. Riset helt okej i smak och konsistens om än format till lite, lite för stora bitar för min smak. Ingen wasabi under neta. Råvarorna får bra vitsord i recensionerna här men jag samtycker inte eftersom det vid mitt besök endast fanns fyra (otillräckligt!) olika sorters neta och laxen smakade därtill direkt gammal. Övrigt var godkänt. Laxen avgör mycket, stark tvåa.

    4 7 2009-10-04 kl. 00:17
  • Betyg: 3Ganska dåligt smaksatt ris och konsistensen på rullarna är aldeles för lös.
    De använder också aldeles för mycket majonäs i sin sushi. Inte bara i rullarna utan spritsat ovanpå också.
    Dock verkar kvalitén och hanteringen av råvarorna vara exemplarisk. Uplägget är väldigt snyggt och fräsht och servicen är bra.

    Det är svårt att sätta fingret exakt, men det känns som att det finns gott om talang i köket. Den är bara väldigt missriktad.
    Skippa majonäsen, våga sätta lite mer smak på riset och experimentera lite mera med olika råvaror så kan det här nog bli en riktigt pärla.

    1 3 2009-03-14 kl. 12:46
  • Betyg: 2Måste säga att jag blev besviken på detta stället. Ganska oengagerad personal och väldigt oinspirerande sushi. KOnstiga kombinationer som inte passade speciellt bra ihop. Kommer inte tillbaka.

    1 0 2011-06-10 kl. 22:02
  • Betyg: 5Perfekt ris och god fisk, lagom stora bitar och väldigt trevlig personal. Hit åker vi fler gånger!

    0 1 2010-11-16 kl. 13:40
  • Betyg: 2Ärligt talat! De lovar långt mer än det håller. Testade deras sushi på lunchen för att inte lägga ut mer pengar än nödvändigt och det var tur det. Beställde mellanmenyn och den var ingen hit. Av totalt 6 nigiri så bestod hälften av lax och resten av tigerräkor, som jag inte äter p.g.a. skövlingen av regnskogen. Det var verkligen ett blekt och lamt försök till att visa vad de går för. Efteråt sade jag åt dem att jag ansåg att utbudet var bristfälligt och fantasilöst. Då talade de om för mig lagom för sent att man kunde få välja sorter själv. Det är väl ert jobb att använda fantasin, inte mitt?

    14 13 2009-12-03 kl. 00:59
  • Betyg: 3Lunch var trevligt. Kände mig lite negligerad av personalen då jag bad om att byta räknigiri mot lax. Tallriken bestod av bara lax när den sattes på bordet. Smått besviken och noll tid över åt jag det och blev ändå nöjd. Allt smakade enligt förväntan och sjögrässalladen smakade lagom mycket chili. Ljudnivån är hög som en skolmatsal. De borde skaffa lite textilier. Rekommenderas för lunch.

    1 1 2011-04-26 kl. 20:01
  • Betyg: 3N3 var ursprungligen en Sushido restaurang. Ingenting har förändrats i sushiväg så vitt jag märkt. Sushin smakar bra, finns ingen som helst skillnad mot när det hette Sushido. Provat en del nudelrätter som även får godkänt betyg. Det är inte direkt top notch quality på maten, t.ex. räkorna i en nudelrätt är garanterat burkräkor men det smakade fortfarande väldigt bra.

    1 1 2011-02-21 kl. 22:28
  • Betyg: 5Det finaste sushiupplägget jag har sett! Menyn har mycket av det bästa, båda till mig som vegetarian och till min sambo som inte äter sushi. Jag fick dock min sambo till att testa en maki med friterad räka som han åt upp!
    Personalen är trevlig och tillmötesgående

    3 2 2009-07-11 kl. 09:11
  • Betyg: 5Stark femma för personalen, nästan för trevlig!
    Vi kommer tillbaks.

    6 4 2009-12-10 kl. 14:31