Välj kartsajt: sushi

China!

3.8 i "vägt snittbetyg" (4)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Sushikartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. En kinesisk krog med ambitioner som sträcker sig bortom fyra små rätter och friterad banan med glass. På China! vill man erbjuda smaker och dofter från riktig kinesisk matlagning. Den menyn går att få separat på restaurangen och innehåller bland annat Lejonhuvud (kan liknas vid stora kryddiga köttbullar) och en seafoodtallrik som går under namnet Åskstorm. Det finns också en obligatorisk buffé och en del gästspel från asiatiska grannländer, som sushi från Japan och några thailändska rätter.

Adress: Hornsbruksgatan 26, 11734 Stockholm
Tel: 08-6688771
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe (sid 2):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 2Kinabuffé som är sämre än genomsnittsbuffén vilket säger en hel del. Mörk lokal.

    0 0 2010-07-07 kl. 11:00
  • Betyg: 2Ätbart, men riset var alldeles för sött. Dessutom var det så otroligt mycket ris! Stora, kompakta bitar. Var ett himla jobb att bara svälja en bit :) Håller med föregående talare, om man ska hit så ska man beställa traditionell kinesisk mat, inte ge sig på bufféen.

    0 0 2009-08-07 kl. 17:56
  • Betyg: 2Mörkt och muggigt, långsam service, slarvigt serverade, stora och klumpiga sushibitar. Fisken var minst sagt tveksam i vissa av sushibitarna. Miso-soppan får dock med beröm godkänt. Nä, Dragon House är inte något vidare skojigt sushihak. Måhända är deras kinesiska utbud ´anpassat efter svensk smak´ bättre än sushin, men som sushiställe får dom definitivt inte mer än två stjärnor. Både Genkai och Helens sushi ligger endast några fåtal meter ifrån Dragon House och är betydligt trevligare som sushiställen.

    0 0 2008-06-18 kl. 17:09