Välj kartsajt: sushi

China!

3.8 i "vägt snittbetyg" (4)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Sushikartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. En kinesisk krog med ambitioner som sträcker sig bortom fyra små rätter och friterad banan med glass. På China! vill man erbjuda smaker och dofter från riktig kinesisk matlagning. Den menyn går att få separat på restaurangen och innehåller bland annat Lejonhuvud (kan liknas vid stora kryddiga köttbullar) och en seafoodtallrik som går under namnet Åskstorm. Det finns också en obligatorisk buffé och en del gästspel från asiatiska grannländer, som sushi från Japan och några thailändska rätter.

Adress: Hornsbruksgatan 26, 11734 Stockholm
Tel: 08-6688771
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 2Mörkt och muggigt, långsam service, slarvigt serverade, stora och klumpiga sushibitar. Fisken var minst sagt tveksam i vissa av sushibitarna. Miso-soppan får dock med beröm godkänt. Nä, Dragon House är inte något vidare skojigt sushihak. Måhända är deras kinesiska utbud ´anpassat efter svensk smak´ bättre än sushin, men som sushiställe får dom definitivt inte mer än två stjärnor. Både Genkai och Helens sushi ligger endast några fåtal meter ifrån Dragon House och är betydligt trevligare som sushiställen.

    0 0 2008-06-18 kl. 17:09
  • Betyg: 4Riktigt bra sushi-buffé! Klart prisvärd. Inte liten och torr som det brukar vara på bufféer. Fyller på nya bitar hela tiden...

    0 0 2008-06-16 kl. 15:53
  • Betyg: 4Kanongod sushi som dessutom är buffé. Ät tills du spricker - och sen lite till. =) 53st bitar är mitt rekord, men då satt både jag och sambon rätt länge.

    Finns en nackdel bara. Lunchbuffén varar mellan 11-15. Det gäller att komma så tidigt som möjligt, för när klockan närmar sig 13.30 så slutar de i princip att fylla på faten med nya bitar samt de andra rätterna.

    Men oavsett det så är personalen trevlig och stället är urmysigt.

    0 0 2008-06-12 kl. 19:11