Välj kartsajt: sushi

Ai Sushi

4.2 i snittbetyg (123)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Sushikartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Ai Sushi ligger på Rosenlundsgatan mitt emot feskekörkan. En japansk restaurang som är känd för sitt nytänkande och upplägg av mat. Serverar inte bara sushi, utan även varmrätter i japans tecken. Dumplings, nudlar, yakiniku, bibimbap och bentolåda. Ai Sushi har fullständiga rättigheter och erbjuder japanska drycker som saké, japansk öl och whisky. Gratis WiFi.

Adress: Rosenlundsgatan 4, 41120 Göteborg
Tel: 031-3206488
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Klart stans bästa sushi med snygga & kreativa upplägg. Mycket trevlig personal. Ätit här i 5år och det är tack vare mycket bra råvaror, kunnig personal och mycket ljus & fin lokal blandat med en fin utsikt som jag tycker att detta är stans/Sveriges bästa sushi-bar. Sen skadar det inte att dom har fulla rättigheter...

    0 0 2016-08-26 kl. 00:03
  • Betyg: 4Favorit sushi ställe, bra lunch priser. Hjälpsam personal som utan problem byter ut sushibitar. Är dock inte förtjust i senapen som man får på smörfisken men det är bara en liten detail. Alltid trevligt att äta här.

    0 0 2016-03-10 kl. 22:08