Välj kartsajt: sushi

Yiqiban

3.8 i snittbetyg (40)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Sushikartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Yiqiban är en take-away sushi-restaurang i Linköping på Platensgatan 6B.

Adress: Platensgatan 6B, 58230 Linköping
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Jättebra och prisvärt! De som jobbar där är underbart söta och trevliga människor och de kan verkligen göra sushi.

    0 0 2012-04-26 kl. 16:43
  • Betyg: 5Bra och god sushi i autentisk miljö, liknar väldigt mycket de sushibarer man hittar i Tokyo. Ägaren har ett stort miljötänk, därav avsaknad av avhämtningsmenyer som nämns i tidigare recension.

    Fisken som i princip bara är lax är väldigt bra, kommer vad jag förstått direkt från Norge samma morgon som den inhandlats på fiskauktionen där. Det fanns inte tonfisk när jag var där och ägaren förklarade att det var pga att tonfisk levereras fryst i stora bitar och måste tinas för att skäras i mindre bitar och sen frysas igen, vilket inte ger fisk av tillräckligt bra kvalité.

    Prisvärt!

    1 1 2012-01-17 kl. 16:08
  • Betyg: 5Yiqiban har hämtat upp sig rejält. Käkade en riktigt bra lunch-sushi härifrån i dag. Utseendet var perfekt, liksom smaken. Kvinna (i grön japansk jacka) fick mig att känna det som att jag var i Tokyo. Mycket autentisk japansk service.

    0 1 2011-11-04 kl. 16:54
  • Betyg: 1riset smakade lite konstigt.
    det var mörk färg på riset.
    jag ville ha maki nigiri men fick bara nigiri.
    sojan tog slut efter 5st sushi.
    10-bitar kostade 120:- DYRT.
    AVHÄMTNINGS meny fanns inte,hon sa att det var dyrt med papper och att jag skulle fota menyn med telefonen,och titta på hemma :)
    Miso soppan smakade bläääääää.

    1 3 2011-09-10 kl. 23:12