Välj kartsajt: sushi

Rå Epok

2.5 i "vägt snittbetyg" (3)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Sushikartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Nu är det slut med importerad och odlad fisk. Här serveras det ingen traditionell sushi, fokus ligger på lokala och miljövänliga råvaror. Både fisk och vilt från trakten serveras i traditionell skånsk miljö.

Adress: Klostergatan 7, 22222 Lund
Tel: 046-2113030
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe (sid 8):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Hade fått högsta betyg om inte riset varit lite torrt och fisken på nigiribitarna varit lite större. Sköna komponering av röding, lax, torsk och gös. Lägg till det till rullar med aborre = me like!

    1 2 2010-10-23 kl. 10:05
  • Betyg: 2Detta ställe får helt klart oförtjänt bra kritik. Det enda som är bra med dem är deras miljötänk, men det räcker ingenstans när maten varken är god, inspirerande eller originell. Köpte med mig takeaway på lunchen och fick 6 st nigiri av tre olika sorters laxfisk. Dessa laxsorter skulle vara mindre sönderfiskade än den traditionella laxen. Men vad hjälpte det när den inte var god. Fick även en nigiri med gös som dessvärre inte var ätbar så jag spottade ut den biten. Enda anledningen till att de får två stjärnor istället för en är för att makin var lite mer än okej och att soppan var okej.

    14 7 2010-09-06 kl. 17:30
  • Betyg: 4Åt en mellan för 69 kronor vilket innebar 4 nigiri och 6 maki. Kul att äta bitar med sockerärtor och paprika på, men löken var lite väl dominerande. Soppan som ingick innehöll fisk och skaldjur så jag kunde inte ta del av den och de hade inget annat att erbjuda istället. Däremot ingick välsmakande te. Inredningen var trivsam och skiljer sig från mängden av sushiställen, lite allmogestil med soja som serveras i gräddkannor. Gillar miljötänket med närproducerade råvaror, men de skulle kunna ta steget lite längre genom att skippa engångsartiklarna som träpinnarna innebär. Trevlig personal.Vegetarisk dagens mellan

    0 5 2010-05-05 kl. 13:02
  • Betyg: 5Fantastiskt koncept helt klart! Känns bra att äntligen kunna njuta av sushi utan att behova tänka på utfiskad tonfisk eller uppodlad lax!

    2 4 2010-04-30 kl. 09:57
  • Betyg: 5Första gången jag åt sushi var på Rå Epok och kan säga att det är synd att man ska bo 30 mil bort från denna restaurang. Sushi kommer jag äta igen och hoppas den är lika god som Rå Epoks sushi då!

    2 4 2010-04-24 kl. 16:02
  • Betyg: 5Supergod sushi och trevlig personal! Här blir det fler besök!

    1 3 2010-04-23 kl. 16:31
  • Betyg: 5Soppan-Väldigt god, lite mera krämig och den kändes mera fräsch. Kan väl bero på att det var en fisksoppa som gjorde det lite annorlunda. Den var betydligt godare än en vanlig miso soppa.

    Sushi = Fräsch fisk, kul med ekologiskt tema! Rödingen var väldigt god och betydligt mer fisk smak jämfört med Lax! Räkorna smakade räkor, och inget annat!
    Riset var perfekt och hade bra konsistens.Trots allt, får man dåligt ris så är sushi inte så gott!

    Sushi talar för sig själv, bra service och kunnig personal

    5 stycken givna stjärnor,

    4 4 2010-04-22 kl. 08:35
  • Betyg: 5Jättetrevligt ställe med kul ny approach på sushi-temat. Mysig inredning och trevligt med skånsk musik. Vi åt på stället och fick en väldigt god soppa till förrätt. Uppläggningen av sushin var fräsch och tilltalande. För er som är sugna på lite annorlunda sushi är det ett ställe jag verkligen kan rekommendera.

    3 4 2010-04-18 kl. 11:28
  • Betyg: 5Väldigt prisvärt och massor med spännande kombinationer att välja på. Väldigt fina råvaror!
    Miljön är verkligen avslappnande och personalen är väldigt kunnig och hjälpsam.
    Måste besökas!

    2 4 2010-03-31 kl. 14:06
  • Betyg: 3Tunna lax-substitut som smakade typ lax. Torsk och annan vit fisk lite behandlad vilket jag gissar måste till för att det ska smaka (gott) öht. Fisk- i stället för miso-soppa, inget att hetsa upp sig för imo. Riset tjänligt men lite hårt och mörkt (tvätta?). Ena sortens rulle lite fuskad med med halvgammal röd fisk (röding?) i, gammal fisk smakar gammal även om den är miljövänlig. Kändes totalt sett inte riktigt som sushi utan mer som en fisk/räk-röra man skulle kunna få i en baguette. Trea i betyg, känner inget behov av ett återbesök men kan äta där om så krävs. Teet gott men glasen smutsiga.

    6 7 2010-03-29 kl. 16:55

De som går hit besöker även:

   sushi2go
829 meter bort
   Akki Sushi
Stockholm
   Samba Sushi
Stockholm
   Handelsbaren
Åhus