Välj kartsajt: sushi

Rå Epok

2.5 i "vägt snittbetyg" (3)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Sushikartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Nu är det slut med importerad och odlad fisk! Här serveras det ingen traditionell sushi, fokus ligger på lokala och miljövänliga råvaror. Både fisk och vilt från trakten serveras i traditionell skånsk miljö.

Adress: Klostergatan 7, 22222 Lund
Tel: 046-2113030
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Vi var där och detta är annorlunda och väldigt gott & trevligt osså. Personalen gillade vi - trots att alla inte var skåningar :-)
    Ingela & John

    3 0 2010-02-22 kl. 21:49
  • Betyg: 5Ny sushibar med nytt koncept där Ikizukuri tidigare legat. Konceptet bygger på att de flesta råvarorna ska vara närproducerade och helst förknippas med Skåne. Personalen är väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Inredningen passar bra till temat.

    Utan att specialbeställa får man rikligt med varianter av både nigiri och maki. Den smakrika fisken passar bra till riset och garneringen är harmonisk. Enstaka risbollar är lite dåligt packade och kan lätt ramla isär. Rullarna har kreativa smaksättningar och älgen smakar fenomenalt. Sjögräset är lagom segt. Det ingår skånskt te till all sushi.
    Skånsk inredning

    4 0 2010-02-20 kl. 20:51