Välj kartsajt: sushi

HOZE Restaurant

4.4 i snittbetyg (116)

Traditionell sushi på nordiskt fångad fisk och skaldjur till över 90% Endast servering i bar, på 7 platser. För mer information besök hemsida.

Adress: Stigbergsliden 17, 41463 Göteborg
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe (sid 3):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Hoze - inredning är enkel och det är få sittplatser. Det känns på många sätt som att komma hem till någons privata kök. Likt en privat middag är man lämpligen föranmäld och menyn är redan bestämd. För den som har gott om tid kan man ta sig igenom en välkomponerad provsmakningsmeny innan det är dags för sushi. Nigirin tillreds framför ens ögon i samma takt som man äter den.

    Det serveras många olika sorters fisk som alla är färska och smakrika. Riset har lagom smaksättning och passar bra till fisken. Garin har en god inläggning och kraftig smak.

    22 21 2013-04-15 kl. 21:51
  • Betyg: 5Fantastiskt fin kvalitet. Sillen var väldigt spännande (och unik på en sushirestaurang) och kocken skapade en väldigt trevlig atmosfär, även fast vi bara var fem framme vid disken.

    4 2 2013-04-07 kl. 16:47
  • Betyg: 5Var här för någon vecka sedan igen, vet inte vad jag är mest lyrisk över, haha. Omakasens ´smårätter´, smakexplosioner, vackert presenterande allihop! eller sushin, de små läkra nigiribitarna på slutet?! Tog även efterrätt denna gång, grönt-te-bollar. Mums!

    18 5 2013-04-01 kl. 14:44
  • Betyg: 3Helt ok sushi men inga överräsningar, lite för dyr sushi kanske?!

    0 0 2013-03-06 kl. 15:44
  • Betyg: 5Vad skall man säga. Service, maten. Och upplägget. Vilken upplevelse!

    4 2 2013-02-27 kl. 20:52
  • Betyg: 4michaelfredmanmichaelfredmanmichaelfredmanmichaelfredmanmichaelfredmanmichaelfredmanmichaelfredmanmichaelfredmanmichaelfredmanmichaelfredmanmichaelfredmanmichaelfredmanmichaelfredmanmichaelfredmanmichaelfredmanmichaelfredmanmichaelfredmanmichaelfredman

    0 0 2013-02-24 kl. 14:54
  • Betyg: 4Dålig och rörig hemsida!
    Tänkte boka för 15 pers.
    Vad finns och priser på det?
    Man ska inte behöva ringa för dessa enkla uppgifter!
    Säkert underbar sushi! kram på er!

    0 0 2013-01-26 kl. 11:21
  • Betyg: 5Ett ord: makalöst. Efter besöket på Hoze känns all annan sushi medioker.

    Lokalen var liten, jättemysig och personlig i japansk stil. Förrätterna var spännande, men sushin var fanemig det godaste jag någonsin ätit. 12 bitar, och ingen bit var samma. Det var allt från röding, gös, sill, bläckfisk, blåmussla, Allt var färskt, riset var gudomligt, sojan var hembrygd (med bl.a. sake).

    Kocken var väldigt pratglad, trevlig och passionerad, och delade gärna med sig hemligheter om hur man gör sushiris, val av kniv, sin utrustning, ingredienser etc. Det kändes inte som att vi var där i två timmar!

    7 1 2013-01-07 kl. 18:54
  • Betyg: 5En upplevelse!
    Vi valde kockens val. Först kom förrätter in, en i taget. Vi fick dela på en tallrik, men det var bara mysigt. Många spännande smaker som jag inte testat förut.
    Sedan kom bitarna, som gjordes och serverades en och en vid disken samtidigt som kocken berättade om sushins ädla konst. Han pratade varmt om filmen ´Jiro dreams of sushi´. Av bitarna så var jag mindre nöjd med sillen, men jag gillar inte sill vanligtvis. Annars mycket bra, men med priset endast besök vid speciella tillfällen.
    Svårt att hitta. Först trodde vi att vi gått fel, för det var tomt och tyst. Endast kontant.

    15 7 2013-01-04 kl. 13:23
  • Betyg: 5Min sambo och jag har besökt Hoze vid två tillfällen. Båda tillfällena har maten varit utsökt, och vi har haft förmånen att sitta vid disken och talat direkt med Jose. Han är väldigt engagerad och kunnig, och beskriver detaljerat varje bit, hur den är tillredd. Han tar sig alltid tid att svara på frågor om stort som smått.

    Jag har besökt majoriteten av de sushirestanger med bäst betyg på sushikartan.se i Stockholm och Göteborg och kan säga att Hoze, tillsammans med Westermalms Sushi i Stockholm med marginal är är de bästa jag besökt.

    12 4 2012-11-28 kl. 17:17

De som går hit besöker även:

   Hattori Sushi De...
Stockholm
   Råkultur
Stockholm

Andra sushi-ställen i närheten:

De som gillar HOZE Restaurant gillar även:

   VRÅ
Göteborg
   Akki Sushi
Stockholm
   Ai Sushi
Göteborg
   Saiko
Malmö
   Japansk Restaura...
Halmstad
   Sushi Minami
Varberg

Visa alla sushi-ställen nära...