Välj kartsajt: sushi

HOZE Restaurant

4.4 i snittbetyg (116)

Traditionell sushi på nordiskt fångad fisk och skaldjur till över 90% Endast servering i bar, på 7 platser. För mer information besök hemsida.

Adress: Stigbergsliden 17, 41463 Göteborg
Recensera detta sushi-ställe...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta sushi-ställe (sid 8):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 5Utan tvekan godaste sushin jag smakat i stan. Man verkligen känner att det ligger en tanke och känsla bakom det hela. Varje bit smakade godare än den andra. Då skall det också sägas att jag är väldigt kräsen vad gäller sushi. GO HOZE!

    13 7 2010-06-03 kl. 14:16
  • Betyg: 5Grym sushi! Och trevligt bemötande!

    Jag tror folk blandar ihop HOZE med diverse billig snabbmats-sushi... Lite som att jämföra burgaren på en riktig krog med McDonalds....

    12 7 2010-06-03 kl. 07:13
  • Betyg: 5Jag tyckte om denna restaurang otroligt mycket. Första gången jag äter sushi i gbg och denna restaurang föll på min lott. Otrloigt gott sushi. Trevlig personal

    13 7 2010-06-02 kl. 22:51
  • Betyg: 5Best sushi I ever had in Gothenburg or we can say in Sweden! Making sushi with heart, treat fish with love and respect to the whole kitchen,serve the best quanlity food and creative, HOZE, I admire you. The combination with different flavers are great,btw,nice to talk to u. Best place to eat sushi oin Gothenburg !!

    9 5 2010-05-15 kl. 19:37
  • Betyg: 5Skitbra. Hoppas verkligen det funkar och går runt för det vore synd att inte ha möjlighet att gå hit och avnjuta den, på sätt och vis, bästa sushin i Sverige (sushikartans floskeligaste floskel! förutom när jag använder den).

    Göteborgare, gör avbön! Sluta lyft sunksushi till skyarna och ät här istället!

    19 12 2010-04-24 kl. 21:10
  • Betyg: 5Riktigt nice sushi, i klass med det basta jag atit borta i Japan under mina langvariga besok dar borta och inte ens jamforbart med nagon annan av de 20 tal sushirestauranger jag testat i Goteborg.

    Spannande tappning pa upplagget aven om nu stallet kanske gor sig battre for en finare middag pa kvallen med ett finare sallskap och inte en snabblunch. Trevlig kock likasa far hoppas det haller i sig!

    11 9 2010-03-09 kl. 14:16
  • Betyg: 5Att sitta i baren är det enda rätta! Jag har vart här ett antal ggr, då jag har Japanska föräldrar och vart i Japan ett flertal ggr är det inte lätt att hitta en sushibar i min smak i min hemstad Göteborg. Brukade gå till Bizen men det ligger för långt bort. Vart skeptisk mot paprikan, men den smakade himmelskt gott! Jag håller med om att väntetiden ibland kan vara lång, och kocken är oftast tillmötegående och ber om ursäkt, men inte märkt av någon lull och för lite fisk än..vad pratar du om le chef? Keep up the good work itamae HOZE!

    14 9 2010-02-24 kl. 23:29
  • Betyg: 5Sushi är så gott, skönt att vi har sushi överallt... men vänta, det här är inte sushi? det här är evolution! Den här kocken har tagit sushi till en helt ny nivå, det här är sushin´s konst, aldrig någonsin har jag smakat sushi i denna klass!
    Jo visst, kanske inte bästa lunch stället då det inte finns nån miso soppa eller sallads buffe, det här är mer av en finare sushi restaurang, mysig är den också!
    Och jo, det kan ta lite tid att få fram maten, lite tråkigt, men man får tänka på att han gör det på stunden och inte har massa färdiga risbollar och fiskskivor som legat framme hela dagen!

    11 8 2010-02-21 kl. 23:45
  • Betyg: 5jag kan ärligt säga att jag var en aning skeptisk innan jag stövlade in här. men nu efteråt... oj, oj, oj säger jag bara. det var en smakupplevelse utöver det vanliga. deras tamago var superb. hit kommer jag definitivt att gå fler gånger. så ofta jag bara kan :)
    tack grabbar!

    11 9 2010-02-17 kl. 16:37
  • Betyg: 5WOW! Otroligt spännande smaker! Frost flakes på laxen? Snabbgrillad tonfisk? Laxmage? JAU! Serverade eftersom de blev klara, alltid äta för hand och sushi som smälte i munnen. Precis som det skall vara!

    Men, lite mat och ingen miso. Att gå dit för lunch var ett misstag, klart bättre att gå dit för en helkväll.

    24 24 2010-02-15 kl. 18:08

De som går hit besöker även:

   Hattori Sushi De...
Stockholm
   Råkultur
Stockholm

Andra sushi-ställen i närheten:

De som gillar HOZE Restaurant gillar även:

   VRÅ
Göteborg
   Akki Sushi
Stockholm
   Ai Sushi
Göteborg
   Saiko
Malmö
   Japansk Restaura...
Halmstad
   Sushi Minami
Varberg

Visa alla sushi-ställen nära...